SWEAT, reteaua de fitness din cadrul Grupului MedLife, se extinde cu o noua locatie in cartierul Drumul Taberei, Bucuresti
3/36797
calendar_month 28 Mai 2024, 13:45


MedLife, cea mai mare retea de servicii medicale private din Romania, anunta inaugurarea unei noi locatii de fitness & wellness Sweat, in cartierul Drumul Taberei, Bucuresti (Bd. Drumul Taberei nr. 115), marcand astfel a cincea sala din retea. Fiind rezultatul unei investitii de cca. 1 milion de euro, aceasta este cea mai mare locatie SWEAT si prima din categoria MAX, oferind servicii premium la preturi accesibile clientilor din vestul Bucurestiului si imediata vecinatate.

O gama larga de facilitati, asistata de specialisti de top & echipamente de ultima generatie 

Noua locatie este echipata pentru a raspunde unei game variate de obiective de fitness, incluzand scaderea in greutate, relaxare, tonifiere musculara si pregatirea pentru competitii sportive. Sub atentia si indrumarea antrenorilor profesionisti si a specialistilor de top din sfera medicala, clientii pot avea acces la o gama variata de facilitati – de la clase de cycling/ aerobic si zone de antrenament (functional, cardio, work-out), la servicii de fizio-kinetotarapie si masaj.

„Investitia de aprox. 1 milion de euro in noua locatie din cartierul Drumul Taberei reflecta angajamentul nostru de a raspunde nevoilor specifice ale clientilor, oferindu-le facilitati variate si servicii premium. Credem cu tarie in medicina holistica, iar integrarea clinicii de fizio-kinetoterapie sau a serviciilor de masaj asigura o abordare completa din punct de vedere al sanatatii, respectiv bunastarii fiecarei persoane care alege Sweat Concept. Vom continua sa investim si sa consolidam divizia noastra, extinzand reteaua atat in Bucuresti, cat si la nivel national, pentru a fi mai aproape de toate comunitatile de sportivi si pentru a democratiza accesul la servicii fitness & wellness”, a declarat Liliana Budulan, managerul retelei Sweat by MedLife.

Fiind cea mai mare locatie din cadrul retelei Sweat by MedLife, sala din Drumul Taberei este echipata cu aparate de fitness Matrix, furnizor global de top si echipamente de aerobic Les Mills. In plus, la benzile de alergare sunt disponibile console inteligente pentru monitorizarea activitatii. Iar prin aplicatiile si tehnologia prezente, experienta de transformare Sweat este gandita astfel incat sa amplifice fiecare miscare. Sportivii au la dispozitie aplicatia Sweat One, pentru check-in si check-out facil, rezervarea claselor de fitness, respectiv programarea sedintelor cu antrenor personal (Google Play si App Store) si aplicatia Sweat Workout Tracking, pentru incercarea sugestiilor gratuite de antrenamente, monitorizarea obiectivelor si a progresului, verificarea varstei biologice, respectiv sprijin de la antrenorul personal (Google Play si App Store).

Totodata, echipamentele din zona de work-out acopera toate grupele musculare, iar zona functionala faciliteaza mai multe tipuri de antrenamente, precum HIIT, Calisthenics, CrossFit, Powerlifting, Stretching. Noua locatie se remarca si printr-un spatiul generos, terase pentru relaxare si parcare cu o capacitate de 60 de locuri.

Antrenori personali si specialisti calificati


Locatia din Drumul Taberei beneficiaza de prezenta a 6 antrenori personali, pregatiti sa ofere sprijin si indrumare personalizata. Clinica de fizio-kinetoterapie dispune de specialisti certificati, oferind tratamente variate, precum: kinetoterapie, dry needling, terapie manuala/ masaj, cold compression, tecar, drenaj limfatic si terapie cu ventuze.SWEAT by MedLife, planifica extinderea retelei la nivel national, respectiv consolidarea prezentei in Bucuresti. Locatia din Drumul Taberei raspunde numarului mare al practicantilor de fitness din cartier, contribuind totodata la uniformizarea prezentei in Capitala.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?