Samsung demareaza oficial campania pentru jocurile Olimpice si Paralimpice in etapa finala de pregatire pentru Paris 2024
3/36584
calendar_month 30 Apr 2024, 12:10


 Samsung lanseaza campania "Open Always Wins" si inaugureaza un nou spatiu dedicat Jocurilor Olimpice, in inima Parisului
 
Cu mai putin de 100 de zile pana la Paris 2024, Samsung Electronics Co., Ltd., partener oficial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice la nivel mondial, a dat startul campaniei sale "Open Always Wins", care celebreaza valorile comune ale Samsung si Jocurile Olimpice si Paralimpice, si a anuntat inaugurarea locatiei sale „Olympic™️ Rendezvous @ Samsung | Champs-Elysées 125”.
 
Anuntat in luna ianuarie, mesajul "Open Always Wins" al Samsung exprima convingerea brandului ca deschiderea permite posibilitati infinite si va fi centrul programului sau pentru Paris 2024. Campania noua, lansata astazi, aduce la viata "Open Always Wins" prin povestile skaterului Aurélien Giraud (Franta), a sprinterului paraolimpic Johannes Floors (Germania) si a breakdancerului Sarah Bee (Franta), aratand cum deschiderea iti ofera posibilitatea de a realiza lucruri extraordinare.
 
In calitate de partener mondial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice, Samsung a fost un promotor al inovatiei si a oferit tehnologie de varf si experiente de neuitat la Jocurile Olimpice timp de aproape 40 de ani. Modul in care ne bucuram de Jocurile Olimpice s-a schimbat dramatic de-a lungul timpului, iar tehnologia a jucat un rol crucial in aducerea spiritului olimpic la viata. Acest lucru este cu atat mai adevarat acum, cand prezentam ‘Jocuri deschise tuturor’, si suntem entuziasmati sa aducem fanii si sportivii olimpici mai aproape ca niciodata, deschizand noi experiente si conexiuni semnificative la Paris 2024 prin intermediul campaniei noastre ”Open Always Wins”, declara TM Roh Presedinte si Sef al Diviziei de Experiente Mobile din cadrul Samsung Electronics.
 
Samsung prezinta un nou spatiu, Olympic™️ Rendezvous @ Samsung | Champs-Elysées 125, care va purta fanii Jocurilor Olimpice si Paralimpice printr-o calatorie epica catre Parisul din 2024 prin intermediul unor experiente iconice. Acestia vor avea ocazia sa revada cele mai mari momente din istoria Jocurilor cu Galaxy, sa descopere cele mai noi inovatii Samsung si sa-si creeze amintiri cu Galaxy AI.
 
In crearea acestui spatiu, Samsung a colaborat cu arhitectul vizionar, laureat al Premiului Pritzker, Jean Nouvel, ale carui creatii revolutionare reflecta spiritul remarcabil al sportivilor olimpici si paralimpici, care mereu isi depasesc limitele si redefinesc ceea ce stiam ca este posibil. Inspirat de saloanele pariziene din Epoca Iluminismului, spatiul este conceput pentru a sarbatori deschiderea catre noi perspective si posibilitati prin intermediul reflectiilor si iluziilor optice, care evoca sentimentul de deschidere, armonie si conexiune.
 
„Intregul spatiu este proiectat pentru a sarbatori angajamentul Samsung fata de deschidere. Fatada grafica abstracta captureaza miscarile si reflexiile nenumarate ale luminii care apar si dispar intr-o clipa, in timp ce oglinzile mate, albe si reflectorizante din hol ii invita pe vizitatori intr-o calatorie prin cele mai recente inovatii”, a declarat Jean Nouvel.
 
Locatia Olimpic™️ @ Samsung | Champs-Elysées 125 a fost inaugurata printr-o ceremonie de taiere a panglicii la care au participat TM Roh, ambasadorii Team Galaxy, inclusiv surfista franceza Joanne Defay, breakdancerul britanic Karam Singh si inotatorul francez paralimpic Ugo Didier; Anne-Sophie Voumard, Director Executiv pentru Televiziune si Servicii de Marketing la CIO, Pierre Rabadan, Viceprimarul responsabil cu Sportul, Jocurile Olimpice si Paralimpice pentru orasul Paris si Étienne Thobois, Director General al Comitetului de Organizare Paris pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice din 2024.
 
Suntem incantati sa vedem valorile noastre comune sarbatorite pentru aceste ”Games wide open” in cadrul Rendezvous Olimpic™️ @ Samsung. Samsung a jucat un rol imens in imbunatatirea experientei fanilor Jocurilor Olimpice prin tehnologia sa inovatoare de-a lungul deceniilor, si suntem impresionati sa vedem cum duce acest lucru la urmatorul nivel cu aceasta expozitie, precum si prin multe alte moduri in care vor sustine organizarea viitoarelor Jocuri Olimpice si Paralimpice aici, la Paris”, a declarat Anne-Sophie Voumard, Director Executiv al Serviciilor de Televiziune si Marketing din cadrul CIO.
 
Locatia Olimpic™️ @ Samsung din 125 Avenue des Champs-Élysées, isi deschide portile publicului pe data de 3 mai si va functiona pana la 31 octombrie, de luni pana sambata, intre orele 10:00 si 20:00, si duminica, intre orele 11:00 si 20:00. Va gazdui o serie de evenimente speciale pe parcursul verii si va fi deschis oricui doreste sa vada cum se desfasoara Jocurile Olimpice si Paralimpice Paris 2024.
 
In plus fata de expozitia de la Champs-Élysées, Samsung va deschide si alte spatii Olympic™️ @ Samsung in metropola pariziana, dar si in imprejurimi, inclusiv in Parcul Olimpic, in Satul Olimpic & Paralimpic si in Centrul Principal de Presa, precum si Statii de Incarcare Samsung Galaxy la principalele locatii ale Jocurilor Olimpice si Paralimpice, unde vizitatorii vor avea ocazia sa experimenteze cele mai noi inovatii Galaxy.
 
Verificati campania „Open Always Wins” a Samsung pe canalul de YouTube al Samsung: https://www.youtube.com/@Samsung.