Meciurile turneului european de fotbal vor fi difuzate in Piata George Enescu din Bucuresti
3/36916
calendar_month 14 Iun 2024, 14:58


Bergenbier, sponsor principal al echipei nationale de fotbal a Romaniei, impreuna cu partenerul Bazar Production, sustin difuzarea meciurilor Campionatului European, in Piata George Enescu din Bucuresti.

In perioada 14 iunie – 14 iulie, suporterii Nationalei si nu numai, sunt asteptati in spatiul Fan Zone de pe Calea Victoriei (parcarea de langa Ateneu), acolo unde vor putea sa vizioneze pe un ecran gigant toate partidele de la turneul final european de fotbal.

„Suntem incantati sa fim partenerii nationalei, dar si berea suporterilor. Pentru fani este o oportunitate fantastica de a se reuni, de a aplauda Romania si de a se bucura de atmosfera electrizanta a turneului”, a declarat Victor Teiosanu, Marketing Director Bergenbier S.A.„Ii invitam pe suporteri sa sprijine Romania si sa vizioneze meciurile cu Belgia, Ucraina si Slovacia pentru ca, asa cum stim deja, cand e zi de Nationala, e zi de Bergenbier”, a completat acesta.

Fan Zone-ul de pe Calea Victoriei (langa Ateneul Roman) va fi deschis in fiecare zi pe perioada turnerului final, iar intrarea este libera, in limita a 2000de locuri.

„Ne angajam sa imbunatatim experienta fotbalistica pentru fanii nostri. Speram ca timp de o luna, in Piata George Enescu, sa unim suporterii in pasiunea lor pentru fotbal si sa sarbatorim impreuna jocul pe care il iubim cu totii. Speram ca si Echipa Nationala a Romaniei o sa faca un turneu de poveste!”, a adaugat Bogdan Jianu, Senior Brand Manager Bergenbier.

Timp de o luna in Fan Zone-ul din Piata George Enescu din Bucuresti, suporterii Nationalei vor avea parte de multe surprize, concursuri si bere consumata in mod responsabil.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?