Hisense, sponsor oficial al preliminariilor europene UEFA
8/8518
calendar_month 31 Mar 2023, 11:45

Hisense, in calitate de sponsor oficial al UEFA European Qualifiers, anunta sponsorizarea fazei de calificare a competitiei, care va avea loc in diferite orase din Europa intre 23 martie 2023 si 26 martie 2024.
Etapa de calificare va consta intr-un total de 254 de meciuri, care se vor juca pe parcursul unui an in diferite orase din Europa. Echipele nationale UEFA concurente vor juca intre ele intr-un sistem de liga, primii doi clasati din fiecare grupa castigand un bilet la finala turneului din Germania in 2024.
Prin aceasta sponsorizare, Hisense isi demonstreaza inca o data angajamentul fata de lumea fotbalului si a sportului. Potrivit doamnei Tatiana Serban, Director Regional de Marketing Hisense Romania, Bulgaria si Grecia „angajamentul fata de marketingul sportiv este si va continua sa fie o modalitate eficienta de atingere a obiectivelor de dezvoltare pe termen lung ale brandului Hisense".
Cu produsele sale premium si progresele tehnologice continue, Hisense incearca sa-si extinda cultura corporativa si sa obtina o crestere a marcii folosind limbajul sportului in conformitate cu valorile marcii sale.

Cel mai bun mod de a te bucura de toate meciurile din calificarea europeana

Romania este in grupa I, alaturi de Elvetia, Israel, Kosovo, Belarus si Andorra. Nationala a debutat in Andorra castigand meciul cu 2-0, apoi a invins Belarus acasa cu scorul de 2-1,fiind pe locul 2 in grupa dupa nationala Elvetiei care are un golaveraj mai bun. Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa in perioada martie – noiembrie 2023, urmand a fi decise 20 dintre calificate, primele doua clasate din fiecare grupa.
Pentru a va bucura de sport in cel mai bun mod posibil, Hisense a incorporat tehnologii precum Motion Compensation (MEMC), Sports Mode and Player Recognition, modul sport si recunoasterea jucatorilor in modelele sale de televizoare pentru a imbunatati considerabil experienta de vizionare pentru spectatori. De asemenea, frigiderele Hisense sunt pregatite pentru a raci bauturi racoritoare si gustari la o viteza incredibila, datorita functiei Super Cool.