hit.ro  »  Altceva  »  Sport  »  FC Rapid continua tranzitia catre Web3: Reinnoirea parteneriatului cu Binance aduce compania pe tricoul echipei

FC Rapid continua tranzitia catre Web3: Reinnoirea parteneriatului cu Binance aduce compania pe tricoul echipei

calendar_month 13 Iul 2023, 11:45

Binance devine azi sponsor pe echipamentului echipei FC Rapid, iar sigla si numele companiei vor aparea pe spatele echipamentelor de joc. Innoirea parteneriatului cu clubul de fotbal continua un an de impact al companiei in Romania, ce a debutat cu deschiderea birourilor in tara, a continuat cu perechi de tranzactionare in moneda locala si NFT-uri unice dedicate sportului si muzicii romanesti.

“Binance vrea sa ofere experiente unice suporterilor si vom integra cat mai multe activitati inovative in colaborarea dintre noi si FC Rapid. Vom lansa impreuna proiecte care sa ajute mai mult fanii FC Rapid sa se conecteze cu echipa lor favorita”, declara Ilie Puscas, Country Manager Binance Romania. 

“Suntem mandri sa colaboram cu o companie de renume international si ca, de sezonul trecut, am fost printre primii care am explorat expansiunea Web 3 in fotbalul romanesc. Reinnoirea parteneriatului cu Binance ne va permite sa ne extindem mai mult prezenta noastra in mediul digital si sa ne conectam cu fanii nostri din toata lume”, adauga Daniel Niculae, Presedinte, FC Rapid. 

Rapid a lansat, impreuna cu Binance, la finalul sezonului fotbalistic trecut, in perioada 2 mai - 30 iunie o colectie de succes de NFT-uri gratuite. Suporterii au avut sansa de a castiga tricouri semnate de jucatori, esarfe, locuri VIP la meciurile Rapidului si chiar si criptomonede. Acesta a fost un pas major spre a aduce mai aproape de fanii fotbalului din Romania beneficiile Web3. Iar interactiunile au continuat si pe stadion - pe parcursul sezonului precedent, Binance a sustinut un concurs cu intrebari in pauza sau inaintea majoritatii meciurilor disputate acasa de FC Rapid. 
 
In ultimul an, Binance a lansat nu mai putin de patru perechi de tranzactionare cu RON, facilitand astfel romanilor cumpararea de criptomonede precum Bitcoin, BUSD, USDT si EGLD (MultiversX) mult mai usor, folosind direct moneda locala. Platforma Binance este, in prezent, disponibila 100% in limba romana, inclusiv in componenta sa de educatie, unde Binance Academy ajuta romanii sa invete gratuit despre criptomonede. De asemnea, sistemul de suport este disponibil si el in limba romana, fiind asigurat de zeci de agenti de suport romani. 

In septembrie 2022, Binance a deschis si un centru tehnologic in Iasi, in care se dezvolta produse ale companiei disponibile la nivel global, unul dintre acestea fiind Binance Tax. 

Binance, impreuna cu influencerul crypto local Daniel Nita, au realizat in luna mai si un record mondial - cele mai multe pizza cumparate cu un Bitcoin, 10.000, la vremea respectiva. Si astfel, Romania a ajuns pe harta globala a inovatiei in criptomonede si web3. 

 

Sondaj

Ce placa video aveti?