Cupa Mondiala de Rugby Franta 2023 se vede pe canalele Orange Sport
3/35230
calendar_month 09 Sep 2023, 19:05


Orange, cea mai rapida retea de fibra si mobil din Romania si sponsorul Federatiei Romane de Rugby (FRR), difuzeaza pe canalele Orange Sport, Cupa Mondiala de Rugby Franta 2023, cea mai importanta competitie de profil din lume. Disputata o data la 4 ani, Cupa Mondiala de Rugby se desfasoara anul acesta in perioada 8 septembrie – 28 octombrie, in mai multe orase din Franta, iar Orange Grup este sponsor oficial. La turneul din Franta s-au calificat cele mai bune 20 de echipe din lume, printre care si echipa nationala a Romaniei, Stejarii.

Clientii Orange de servicii convergente pot urmari Cupa Mondiala de Rugby pe canalele Orange Sport, care sunt incluse in pachetele Orange Love si in Orange TV Go. Competitia debuteaza in aceasta seara cu meciul Franta – Noua Zeelanda, de la 22:15, pe Orange Sport 1. Maine, 9 septembrie, de la ora 16:30, pe Orange Sport 3, iubitorii sportului cu balonul oval pot sustine, alaturi de Orange, echipa nationala a Romaniei.

Stejarii vor disputa primul meci impotriva Irlandei, numarul 1 mondial si castigatoarea Turneului celor 6 Natiuni din acest an. Tot pe Orange Sport 3, fanii pot urmari si celelalte meciuri ale Romaniei din faza grupelor, astfel: pe 17 septembrie, de la ora 16:00, partida impotriva Africii de Sud, numarul doi mondial si campioana ultimei editii, pe 30 septembrie meciul impotriva Scotiei, de la ora 22:00, iar pe 8 octombrie, Tonga – Romania, de la ora 18:45.

Clientii care au un abonament de televiziune de la Orange si nu au incluse toate canalele Orange Sport in oferta lor pot activa optiunea „Orange Sport” pentru 3 lei/luna.

„Suntem incantati sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a urmari live Cupa Mondiala de Rugby Franta 2023, al carei sponsor oficial este Grupul Orange. In acelasi timp, suntem mandri de performanta echipei nationale de rugby a Romaniei si stim ca Stejarii sunt bine pregatiti pentru confruntarile cu cele mai bune echipe ale lumii. Parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby inseamna foarte mult pentru noi, deoarece impartasim valori comune. La fel ca pentru jucatorii nationalei, performanta este esentiala pentru Orange. Oferim clientilor nostri cele mai rapide servicii de fibra si mobil din Romania. De asemenea, credem in spiritul de echipa, pe care il construim zi de zi alaturi de abonatii nostri. Impreuna vom sustine de aici, din Romania, Stejarii la aceasta importanta competitie a rugby-ului”, a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange Romania.

In luna martie 2023, Orange a anuntat ca a devenit sponsorul Federatiei Romane de Rugby (FRR).  In plus, pe langa sustinerea nationalei, Orange este aproape de tot ce este important pentru iubitorii sportului si prin continut de calitate pe canalele Orange Sport. Acestia pot urmari competitii in exclusivitate din rugby, Turneul celor 6 Natiuni, baschet, NBA, precum si raliu, World Rally Championship si European Rally Championship. Tot pe Orange Sport, utilizatorii pot urmari emisiuni si cele mai importante competitii de fotbal (UEFA Champions League, campionatul national SuperLiga, dar si Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga si Ligue 1) si handbal (EHF Champions League, European Cup feminin si masculin). Canalele online de informare - aplicatia mobila Orange Sport (Google Play si App Store), website-ul orangesport.ro, Facebook Orange Sport si YouTube Orange Sport Romania vin sa completeze experienta oferita clientilor.