Biletele pentru turneul ATP 250 Tiriac Open din 14 - 21 aprilie 2024, disponibile catre achizitie incepand de azi
3/36190
calendar_month 21 Feb 2024, 14:05


Turneul international de tenis ATP 250 „Tiriac Open”, dotat cu premii in valoare totala de 580.000 de euro, va avea loc in perioada 14-21 aprilie 2024 la Bucuresti. Cel mai longeviv eveniment sportiv din Romania si totodata singurul turneu de tenis ATP 250 organizat in tara noastra se va desfasura in incinta “Bazei Sportive Nastase/Marica”. Meciurile vor avea loc in aer liber, pe zgura, iar biletele de acces se pun in vanzare incepand cu data de 21 februarie 2024. 

Lista completa a jucatorilor de la Tiriac Open

Dupa 8 ani de absenta in Romania, turneul revine in forta cu editia numarul 25. 

„Tenisul se intoarce acasa. De data aceasta va ramane in Romania. Ani de zile am asteptat momentul acesta, ma bucur ca a sosit. Va asteptam pe toti la turneu”, a declarat Ion Tiriac.

Biletele, disponibile exclusiv in mediul online, vor putea fi procurate prin intermediul platformei www.entertix.ro. Organizatorii turneului incurajeaza publicul sa-si asigure locurile in avans, pentru a nu rata oportunitatea de a lua parte la acest turneu de tenis de mare anvergura.

„Ne-am pregatit cu atentie si dedicare pentru ca turneul ATP 250 Tiriac Open, care revine la Bucuresti dupa o lunga pauza, sa fie o experienta memorabila si autentica pentru fanii acestui sport. II asiguram pe toti cei care vor lua parte la aceasta competitie ca vor fi martorii unui spectacol de nivel international”, a adaugat Cosmin Hodor, directorul turneului.

Spectatorii vor putea achizitiona bilete valabile pentru o zi de turneu, care le vor permite accesul la toate meciurile programate in ziua respectiva. Acestea vor include accesul atat la meciurile de pe terenul central, cat si la cele de pe terenurile secundare, oferind astfel pasionatilor de tenis sansa de a se bucura de o atmosfera competitionala intensa. 

In cazul in care un meci este amanat sau continuat in ziua urmatoare, posesorii de bilete din ziua anterioara nu vor avea acces garantat, acestea fiind valabile doar pentru meciurile din ziua achizitionarii lor initiale.

Pentru ziua de calificari, duminica - 14 aprilie, intrarea va fi libera, in limita a 2,500 de locuri disponibile, strict in baza de rezervare prealabila realizata pe site-ul entertix.ro. Accesul spectatorilor in tribunele de la Baza Sportiva „Nastase/Marica” se va face din strada Intrarea Cerceilor, numarul 10.  

Copiii cu varsta de pana in 5 ani au acces gratuit in baza sportiva de duminica 14 aprilie, pana joi 18 aprilie, exceptand terenul central. In aceeasi perioada, copiii cu varste pana in 14 ani legitimati la cluburile sportive afiliate Federatiei Romane de Tenis beneficiaza de acces gratuit, in baza legitimatiei anuale vizate.

Programul meciurilor din cadrul turneului ATP 250 Tiriac Open:

Duminica 14 aprilie, cu incepere de la ora 11:00.  
•    meciuri de calificare pentru tabloul principal de simplu.
•    Intrarea libera in baza de rezervare prealabila.

Luni 15 aprilie, cu incepere de la ora 11:00.  
•    Meciuri de calificare pentru tabloul principal de simplu si primul tur de meciuri de pe tabloul principal de simplu.
•    Pret bilet: incepand de la 50 de lei.  Marti 16 aprilie, cu incepere de la ora 11:00. 
•    Primul tur de meciuri de pe tabloul principal de simplu si primul tur de meciuri de pe tabloul principal de dublu. 
•    Pret bilet: incepand de la 50 de lei. 

Miercuri 17 aprilie si joi 18 aprilie cu incepere de la ora 11:00. 
•    Al doilea tur de meciuri de pe tabloul principal de simplu si primul si al doilea tur de meciuri de pe tabloul principal de dublu. 
•    Pret bilet miercuri: incepand de la 50 de lei; Pret bilet joi: incepand de la 75 de lei.

Vineri 19 aprilie si sambata 20 aprilie cu incepere de la ora 11:00. 
•    Meciuri din sferturi de finala la simplu si o semi-finala de dublu.
•    Pret bilet vineri: incepand de la 100 de lei; Pret bilet sambata: incepand de la 150 de lei. 

Duminica 21 aprilie, cu incepere de la ora 12:00.  
•    Finala de dublu, urmata de finala de simplu nu mai devreme de ora 15:00.  
•    Pret bilet: incepand de la 150 de lei. 

Castigatorul turneului de tenis ATP 250 va primi 250 de puncte ATP, competitia atragand astfel un tablou de jucatori de top, din primii 100 in clasamentul ATP. 

Denis Shapovalov, detinator al locului 10 ATP in 2020, va fi unul dintre jucatorii de top prezenti la turneul de la Bucuresti, imaginea lui fiind inclusa in materialele de comunicare ale competitiei.

Numele celorlalti jucatori de tenis prezenti pe tabloul principal de simplu urmeaza sa fie comunicate in perioada imediat urmatoare.