Bigotti devine partener fashion al FRF si va asigura tinuta oficiala a primei reprezentative
3/36363
calendar_month 21 Mar 2024, 15:20


Federatia Romana de Fotbal si brandul Bigotti anunta semnarea unui parteneriat privind tinuta oficiala a ”tricolorilor”.
Durata parteneriatului va fi cel putin pana la finalul anului 2027, marcand un angajament pe termen lung intre cele doua parti. Brandul Bigotti va aduce in prim plan stilul si eleganta inconfundabile pentru care este recunoscut, reprezentand astfel o aditie deosebita la imaginea echipei nationale in anul in care tricolorii revin la Campionatul European.

Evenimentul in care a fost oficializat parteneriatul a avut loc la Casa Fotbalului, in sala ”Ioan Chirila”, in prezenta presedintelui FRF, Razvan Burleanu, a Directorului de vanzari Bigotti, George Olteanu, si a Directorului Corporate Bigotti, Alina Dinu.

“Eleganta si rafinamentul Bigotti, unul dintre liderii de piata din Romania, vor imbraca echipa noastra nationala. Acest parteneriat reflecta angajamentul nostru pentru excelenta, dar si sprijinul pentru industria locala. Ma bucur ca un brand national de succes recunoscut pentru calitatea si stilul sau ireprosabile isi doreste sa-i sustina pe tricolori. Suntem increzatori ca aceasta colaborare va contribui la cresterea vizibilitatii si promovarii echipei nationale, consolidandu-ne pozitia in inimile suporterilor”, a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

“Suntem extrem de incantati sa anuntam semnarea acestui parteneriat intre Bigotti si Federatia Romana de Fotbal. Aceasta colaborare marcheaza nu doar o uniune intre doua entitati puternice, ci si un pas hotarat catre performanta si excelenta in lumea modei masculine si a sportului. Acest contract este o dovada a angajamentului nostru pe termen lung si a increderii noastre in potentialul unei colaborari de succes”, a spus George Olteanu, Director de vanzari Bigotti.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?