Xiaomi Fan Festival 2024: 10% reducere la o gama atractiva de smartphone-uri, routere si dispozitive smart
3/36400
calendar_month 01 Apr 2024, 11:20


Xiaomi organizeaza editia anuala a Xiaomi Fan Festival (XFF) in aprilie, luna aniversara a companiei, iar in Romania momentul de apreciere pentru fani este marcat printr-o reducere de 10% la o gama atractiva de smartphone-uri, routere si dispozitive smart AIoT.

Promotia speciala se va derula in perioada 1-7 aprilie, in retelele partenerilor oficiali Xiaomi – Altex, eMag, Flanco,  dar si pe Mi-Home.ro. 

Smartphone-urile atractive, cadouri inspirate pentru sarbatorile ce se apropie, includ Xiaomi14, Redmi 13C si gama Redmi Note13.

Conectivitatea rapida si stabila este, la randul sau, accesibila la preturi promotionale, prin routerele wireless Mi Router 4C, Mi Router 4A, Xiaomi Router AX3200, Mi Router AX9000, dar si prin sistemele tip mesh Xiaomi Mesh System AX3000, in versiunile cu unul sau doua dispozitive.    

Si calatoriile in viitoarea minivacanta sunt mai sigure si lipsite de griji, cu variatele tipuri de camere smart incluse in promotia XFF: C200, C300, C400; precum si cele pentru exterior: AW200, AW300 si CW400.

Pasionatii de mobilitate smart care sunt si atenti la mediul inconjurator isi pot achizitiona, in cadrul aceleiasi promotii, trotinetele inteligente Mi Electric Scooter Pro 2, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro si Xiaomi Electric Scooter 4 Lite.    

Cu ocazia celei de-a 14-a aniversari de la fondarea companiei, festivalul din acest an va avea loc sub tema „Our Iconic Moment” si incurajeaza fanii sa isi aminteasca de momentele petrecute impreuna si sa anticipeze noile experiente care vor urma.

Istoria Xiaomi Fan Festival

Organizat pentru prima data in 2012, cu ocazia celei de-a doua aniversari a fondarii companiei, XFF a devenit o sarbatoare anuala derulata in luna aprilie, ce exprima aprecierea pentru fanii Xiaomi.

XFF a debutat in China continentala, apoi a fost introdus in India si Indonezia in 2015, si a intrat in pietele europene inca din 2018. In prezent, XFF are loc in peste 40 de tari si regiuni din intreaga lume. Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?