Vertiv invita resellerii europeni sa se alature initiativei sale de vanzari European Football Challenge 2024
3/36778
calendar_month 24 Mai 2024, 15:10


Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, este incantat sa anunte lansarea European Football Challenge 2024, o initiativa pentru partenerii de vanzari europeni.

European Football Challenge 2024 este deschisa partenerilor noi si existenti din tarile participante, inclusiv Austria, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Tarile de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Regatul Unit, oferind sansa de a castiga bilete exclusive la meciurile Cupei Europene 2024 si alte premii.

Pentru a castiga bilete la meciurile Cupei Europene 2024, partenerii trebuie sa finalizeze urmatoarele cinci actiuni pana la 31 mai 2024:

●    Sa transmita dovada achizitiei in Vertiv Football Portal 
●    Sa se inregistreze in Programul de parteneri Vertiv (VPP)  
●    Sa inregistreze trei oferte pe VPP prin inregistrarea ofertei 
●    Sa finalizeze instruirea pentru un produs la alegere pe VPP 
●    Sa posteze pe LinkedIn explicand de ce aleg Vertiv pentru clientii lor - cu hashtag-ul promotional #IChooseVertiv
 
Primele cinci persoane care finalizeaza cu succes toate aceste actiuni vor castiga un loc la escapada dedicata fotbalului organizata de Vertiv la Gelsenkirchen, Germania, pe 20 iunie 2024. Castigatorii vor fi anuntati pe 5 iunie 2024.

De asemenea, partenerii vor avea sansa de a castiga credite pentru fiecare vanzare inregistrata intre 29 aprilie 2024 si 14 iulie 2024. Cei care au cele mai multe credite la sfarsitul fiecareia dintre cele cinci runde ale turneului de fotbal vor castiga premii, cum ar fi un tricou national de fotbal. Pentru a se califica, partenerii trebuie doar sa prezica castigatorii si scorurile pentru fiecare meci din runda folosind European Football Challenge si sa inregistreze vanzari in fiecare etapa. In plus, achizitiile de produse din canalul de distributie pentru prima data vor fi recompensate cu premii fantastice.

Martin Ryder, director de vanzari al canalelor de distributie pentru Europa de Nord la Vertiv, afirma: „Partenerii nostri sunt cei care dau viata afacerii noastre si suntem incantati sa oferim aceasta oportunitate interesanta de a-i implica si de a-i recompensa prin initiativa European Football Challenge 2024. Asteptam cu nerabdare sa vedem cum partenerii nostri isi arata daruirea si pasiunea prin aceasta noua initiativa.”

Pentru mai multe informatii despre European Football Challenge 2024 si despre cum sa participati, vizitati vertivfootballchallenge2024.com. Termenii si conditiile pot fi gasite aici.