Targul Virtual de Turism Exact Travel prezinta destinatii si oferte spectaculoase pentru 2024
3/35480
calendar_month 08 Nov 2023, 17:09


► Romanii se reorienteaza catre circuite si destinatii exotice. Tendintele anului 2024 sunt: Vietnam, Cambodgia,  Japonia, China, Norvegia, SUA, Cuba (Havana & Varadero), India, Filipine, Africa de Sud si Alaska

► Reducerile targului online ”Orizonturi noi in 2024: calatorii autentice in jurul lumii”, care va avea loc in perioada 9-22 noiembrie, sunt de pana la 300 euro/ persoana

► Se remarca o crestere a cererii pentru circuite tematice si croaziere

Exact Travel, touroperator de prestigiu pe piata de turism din Romania, are placerea sa anunte lansarea Targului Virtual de Turism ”Orizonturi noi in 2024: calatorii autentice in jurul lumii”. Pasionatii de calatorii inedite vor avea oportunitatea de a explora o selectie meticuloasa de destinatii exotice si aventuri deosebite pentru anul 2024. Targul se desfasoara online in perioada 9 – 22 noiembrie 2024.

Destinatii de exceptie cu Exact Travel

Turistii Exact Travel cauta destinatii care promit experiente de neuitat precum Cuba cu Havana & Varadero, Vietnam, Cambodgia, India, Filipine, Japonia, Africa de Sud, China, Norvegia, SUA si Alaska.

Clasamentul destinatiilor exotice in 2023

Pornind de la preferintele turistilor care au ales sa calatoreasca prin intermediul Exact Travel in ultimul an, evidentiem destinatiile cele mai solicitate pentru circuite si croaziere exotice in 2023: Japonia, Vietnam & Cambodgia, Insula Pastelui, Africa de Sud, Alaska, Etiopia, SUA, Coreea de Sud, Dubai & Abu Dhabi, Arabia Saudita si China.

Oferte de calatorie unice disponibile la targ

Circuite de grup si croaziere cu insotitor memorabile vor fi la dispozitia celor interesati, cu reduceri substantiale pentru rezervarile efectuate in perioada evenimentului.

Cele mai solicitate dintre vacantele disponibile in cadrul targului sunt:
Circuite in: India, Filipine, Africa de Sud, Statele Unite ale Americii, China.
Croaziere: Norvegia cu Cerc Polar & Cap Nord, Okinawa - Taiwan combinat cu Japonia, Alaska.

Ce reduceri sau oferte speciale vor fi disponibile exclusiv in cadrul acestui targ virtual?

Reduceri de pana la 300 euro/ persoana la rezervarea programelor organizate de Exact Travel, prezentate in cadrul evenimentului.

Cum pot participantii sa acceseze targul virtual si sa profite de oferte?

Ofertele pot fi consultate pe site-ul exact.travel, pe pagina dedicata Targului, precum si pe pagina de Facebook, in evenimentul dedicat.

De asemenea, doritorii sunt asteptati  la sediu, pe strada Ghiocei, nr. 12, Bucuresti.

Activitati si experiente de neegalat

In China, turistii pot trai o experienta de neuitat, avand sansa sa paseasca pe cel mai impresionant pod de sticla si sa admire de la inaltime peisajele uluitoare din Parcul National Zhangjiajie, locul ce a inspirat celebrele cadre din filmul Avatar.

La Okinawa, vizitatorii se pot imbarca intr-o croaziera speciala, unde, in luna februarie, vor fi martori la spectacolul ciresilor infloriti.

Pentru cei care aleg Africa de Sud ca destinatie, nimic nu se compara cu adrenalina si emotia unei aventuri safari in renumitul Parcul National Kruger.

In Filipine, o atractie de seama este reprezentata de Puerto Princesa, unde curajosii pot naviga pe un rau subteran, intrand in contact direct cu misterul si frumusetea naturii neatinse.Cuba ii asteapta pe turisti cu a sa cultura inconfundabila, in special in capitala Havana, unde traditia se exprima intr-o simfonie urbana vibranta.

Alaska poate oferi un spectacol de neegalat: aurora boreala, un regal vizual de lumina si culoare.

Pentru iubitorii de peisaje nordice, Norvegia ofera oportunitatea de a explora regiunile polare, inclusiv zona fascinanta a Cercului Arctic.

Pasionatii de calatorii sunt invitati sa exploreze ofertele speciale si sa beneficieze de oportunitatile prezentate in cadrul Targului Online: ”Orizonturi noi in 2024: calatorii autentice in jurul lumii”