Pe urmele lui Cristiano Ronaldo: NFT-urile Madeira, Lisabona si Manchester
3/36827
calendar_month 30 Mai 2024, 16:30


Binance anunta colectia de NFT-uri Forever Worldwide: The Road to Saudi Arabia, inspirata din cariera lui Cristiano Ronaldo, iar un prim set de NFT-uri cuprinde debutul calatoriei sale fotbalistice: Madeira, Lisabona si Manchester.

Noile NFT-uri Madeira, Lisabona si Manchester ofera o modalitate inovatoare de a interactiona cu povestea timpurie a lui Cristiano Ronaldo si sunt disponibile pentru cumparare in prezent, pe platforma Binance.

Adaugand aceste NFT-uri in colectie, utilizatorii se alatura interviului condus de comunitate cu Cristiano Ronaldo in rol principal si primesc un poster de arta semnat, imprimabil digital.

    • NFT-ul Madeira este semnat de Katt Phatt, disponibil in 2.800 de exemplare, la un pret de 35 USD
    • NFT-ul Lisabona este semnat de Rodrigo Doin, disponibil in 2.300 de exemplare, la un pret de 35 USD
    • NFT-ul Manchester este semnat de John Sheehan, disponibil in 1.700 de exemplare, la un pret de 35 USD 

Povestea lui Cristiano Ronaldo: Madeira si Lisabona

Calatoria lui Cristiano Ronaldo spre statutul de superstar a inceput pe strazile din Madeira. In copilarie, dragostea lui incredibila pentru fotbal a fost evidenta pentru toti cei care l-au vazut. Fotbalul a fost imprimat in tesatura vietii sale, iar Cristiano a demonstrat un entuziasm molipsitor care l-a remarcat printre semenii sai.
„Timpul petrecut in Madeira a pus bazele pentru tot ceea ce urma sa vina in cariera mea. Fara radacinile mele, nu as fi in locul in care sunt astazi”, spune Cristiano Ronaldo.

In cele din urma, potentialul sau exceptional a fost recunoscut. La 11 ani, Cristiano s-a mutat la Lisabona si a inceput sa-si cultive talentul fotbalistic. Timpul lui Cristiano la Lisabona a fost un capitol monumental din viata lui. 

Ascensiunea la Manchester

In orasul plin de viata Manchester, calatoria lui Cristiano a luat o turnura esentiala. Aici, cu sprijinul unui antrenor legendar si printr-o munca asidua, a trecut de la un jucator in ascensiune la o vedeta a fotbalului, care a generat momente memorabile, la nivel global „Manchester-ul detine un loc special in inima mea. Sub indrumarea lui Sir Alex Ferguson, am evoluat ca jucator si ca persoana, invatand lectii nepretuite care mi-au modelat cariera”, adauga Ronaldo.