hit.ro  »  Altceva  »  Marketing Online  »  Orange introduce livrarea in lockere pentru comenzile realizate din site

Orange introduce livrarea in lockere pentru comenzile realizate din site

calendar_month 11 Dec 2023, 13:35


In prag de sarbatori, Orange ofera clientilor o noua modalitate de livrare a produselor achizitionate pe orange.ro, prin intermediul unei ample retele de lockere disponibile in peste 5.000 de locatii ale partenerilor Sameday si Fan Courier. In plus, Orange sustine clientii in luna cadourilor si le ofera, pana pe 9 ianuarie 2024, livrare gratuita in lockere, dar si oferte speciale la sute de produse pe orange.ro.

Noua optiune de livrare a comenzilor online aduce clientilor Orange mai multa flexibilitate si control, dar si multiple avantaje, precum amplasarea lockerelor in locatii usor accesibile, deschise 24/7, ne mai fiind astfel necesara prezenta clientilor la o anumita adresa, intr-un interval orar prestabilit ca in cazul livrarilor door to door. Un alt beneficiu este cel al sigurantei pe care acest sistem il ofera, lockerele fiind dotate cu sisteme de alarma anti-efractie si supraveghere video.

Totodata, prin introducerea livrarilor in locatii fixe dotate cu lockere, oferim clientilor o solutie prietenoasa cu mediul si contribuim la reducerea emisiilor de CO2, prin reducerea numarului de trasee pe care masinile de curierat le parcurg in cazul unei livrari obisnuite. Astfel, o livrare la lockere salveaza 95% din consumul de CO2, comparativ cu livrarile door to door.

Mai multe informatii despre livrarea in locatii fixe la lockere se gasesc pe: https://oran.ge/livrarea-comenzii

Oferte speciale de sarbatori pentru cadourile mult dorite

De sarbatori, Orange vine in intampinarea clientilor care sunt in caurarea cadourilor mult dorite pentru ei si pentru cei dragi, cu reduceri de sarbatoare, disponibile exclusiv online, la telefoane si gadgeturi. Pe https://oran.ge/XMAS, acestia vor descoperi oferte speciale la 11 categorii de produse si servicii, precum: telefoane noi si reconditionate, accesorii si obiecte conectate, tablete si laptopuri, smart TV, gaming, smart home, dar si la abonamente de telefon si la pachetele fix-TV, Orange Love.

Astfel, clientii au parte de o reducere de 200 euro pentru telefoanele Samsung Galaxy Z Fold5 5G, HONOR Magic5 Pro 5G si Motorola Razr 40 ultra 5G, in timp ce OPPO Reno10 5G si Samsung Galaxy Z Flip5 5G beneficiaza de o reducere de 150 euro. Tot in aceasta perioada, iPhone 14 si OPPO A78 5G au pretul redus cu 75 euro, in timp ce telefonul reconditionat cu piese 100% originale, iPhone 12, vine cu 2 ani garantie si o reducere de 25 euro.

Oferte atractive online sunt si in cazul abonamentelor mobile care au reduceri de pana la 50%, cum este cazul abonamentul Smart Plus 15, ce ofera internet 5G nelimitat, 7 GB in roaming SEE, nelimitat minute si SMS nationale si in roaming SEE si 600 minute internationale, totul la 7,5 euro/luna, redus de la 15 euro pentru un contract pe 24 de luni.

Promotii atractive pe orange.ro exista si in cazul abonamentelor fibra + TV, Orange Love, care incep de la 21 de lei/luna pentru abonamentul Fibra 500 + TV Esential si ofera 480 Mbps viteza download, Wi-Fi 6 Internet Box, 139 canale TV din care 46 HD, optiunea Orange Sport si Norton Security Online incluse timp de 2 luni.

Detalii complete despre promotiile Orange de sarbatori se gasesc pe: https://oran.ge/XMAS

 

Sondaj

Ce placa video aveti?