Orange anunta o noua oferta de roaming in afara SEE, valabila pentru 24 de ore sau 15 zile, cu preturi semnificativ mai accesibile
calendar_month 09 Apr 2024, 16:09


Orange Romania lanseaza o noua oferta pentru roaming in afara Spatiului Economic European (SEE), incepand cu data de 9 aprilie. Astfel, tarifarea per unitate este inlocuita de oferte cu valabilitate de 24 de ore sau 15 zile, ce aduc clientilor mai mult control si flexibilitate in gestionarea costurilor la preturi mai accesibile.

Oferta cu valabilitate de 24 de ore este unul dintre beneficiile nou introduse, ce se activeaza automat la iesirea in afara SEE, atunci cand clientul foloseste prima data serviciul de voce sau de date. Astfel, la prima sesiune de internet in roaming in afara SEE, se va activa automat un pachet cu pana la 2GB si preturi incepand de la 4€. Similar, la primul apel primit sau efectuat sau la primul SMS trimis, se activeaza automat un pachet cu 10 minute sau SMS-uri incluse si cu preturi incepand de la 2€.

Pentru utilizatorii care petrec mai multe zile in tarile din afara SEE si doresc sa beneficieze de resurse suplimentare pentru o perioada mai lunga, Orange ofera optiuni valabile pentru 15 zile. Acestea includ pana la 10GB de trafic internet si minute/SMS la preturi incepand de la 20€, tarife semnificativ mai avantajoase fata de optiunile anterioare.

De exemplu, pentru clientii care calatoresc in Turcia sau in Emiratele Arabe Unite, un pachet de 2GB (2048MB) de trafic internet costa acum 4€, iar un pachet cu 10 minute/SMS catre Romania costa 2€. De asemenea, in Japonia, acum un pachet de 2GB (2048MB) de trafic internet este 10€, iar un pachet cu 10 minute de apel catre Romania costa 4€.

Printre cele mai populare destinatii vizitate de clientii Orange, in afara SEE, se afla Turcia, Republica Moldova, Marea Britanie sau Thailanda. Pentru acestia, dar si pentru ceilalti clienti care aleg destinatii exotice oferirea unor tarife de roaming mai accesibile este doar una dintre masurile pe care Orange le implementeaza in linie cu valorile noii promisiuni de brand “Orange e aici”. Astfel, Orange urmareste sa fie mereu alaturi de clienti in fiecare pas al calatoriei lor digitale, sa le ofere cea mai buna experienta de retea si servicii simplificate adaptate nevoilor lor, dar si preturi mai accesibile ca pana acum.

Mai multe informatii sunt disponibile pe: orange.ro/roaming