hit.ro  »  Altceva  »  Marketing Online  »  OnePlus 12 si OnePlus 12R disponibile in pachete speciale

OnePlus 12 si OnePlus 12R disponibile in pachete speciale

calendar_month 15 Feb 2024, 12:27


Cele mai noi smartphone-uri din portofoliul brandului global de tehnologie OnePlus, modelele OnePlus 12 si OnePlus 12R, sunt disponibile de astazi si pe platforma online oppostore.ro.

Aceasta extindere a canalelor de distributie ofera utilizatorilor un nou mod oficial de achizitie, complementar partenerilor Altex, DIGI si eMAG, prin care acestia beneficiaza de pachetul complet de servicii post-vanzare, inclusiv garantie si asigurarea functionarii corecte a tuturor serviciilor precum compatibilitatea cu retelele operatorilor locali, cu serviciul RO-Alert si lipsa restrictiilor de geolocatie.

Concentrandu-se asupra functioalitatii produselor si a calitatii serviciilor conexe, OnePlus subliniaza importanta alegerii canalelor oficiale de vanzare pentru achizitia produselor.

Compania reitereaza angajamentul sau fata de oferirea de produse performante si servicii de asistenta fiabile pentru clienti.

Ciprian Mirea, Country Manager OnePlus Romania, a declarat: „Noua serie OnePlus 12 a fost primita cu entuziasm in Romania, iar interesul crescut pentru OnePlus 12 si OnePlus 12R este evident, cu atat mai mult cu cat aceste produse beneficiaza de oferte speciale pana la finalul lunii. In acelasi timp, ne dorim sa subliniem importanta achizitionarii produselor din canale oficiale pentru a garanta functionarea corecta a acestora si pentru a oferi servicii de asistenta de incredere.”

Extra beneficii pe site

Pe oppostore.ro, clientii pot beneficia de avantaje suplimentare pana la data de 29 februarie 2024.

OnePlus 12 este disponibil la pretul promotional de 5699,9 lei impreuna cu castile wireless OnePlus Buds Pro 2 si peste 500 de puncte OPPO.

De asemenea, modelul OnePlus 12R vine cu o oferta atractiva, impreuna cu castile OnePlus Buds Pro 2 la un pret special de 3699,9 lei.

Utilizatorii se bucura, de asemenea, de o garantie extinsa de 3 ani pentru produse, livrare gratuita si acumularea de puncte OPPO care pot fi utilizate pentru achizitionarea altor produse din magazinul online – oppostore.ro.

 

Sondaj

Ce placa video aveti?