Murmur a lansat noua colectie Fall/Winter '23
3/35412
calendar_month 26 Oct 2023, 19:18


MURMUR, brand-ul romanesc iubit de celebritatile de la Hollywood,  a dezvaluit noua colectie pentru sezonul Toamna/Iarna 2023. Intr-un concept de prezentare unic in Romania, lansarea colectiei a fost urmarita atat fizic, cat si online, pe website-ul www.murmur.ro, unde iubitorii de fashion au putut achizitiona in timp real piesele de pe podium. 

Colectia FW23 recent dezvaluita de MURMUR pune accentul pe o armonie rafinata dintre notele feminine si masculine, avand in vedere femeia moderna ce imbratiseaza cu mandrie propria feminitate si senzualitate, dar care, totodata, se bucura de libertate si adaptabilitate in miscare. 

Mai mult decat un simplu joc intre masculin si feminin, aceasta colectie integreaza inspiratii din universul lenjeriei in piese gandite pentru a fi purtate in viata cotidiana. Paleta cromatica, alcatuita din alb, gri, negru, rosu si albastru roial, este accentuata de printuri geometric-florale, broderii metalice si decupaje seducatoare in simbolul floral caracteristic colectiei.

In atmosfera exclusivista a locatiei Kong Herastrau, nu mai putin de 700 de personalitati din industria modei, presa, creatori de continut si iubitori ai brandului au urmarit indeaproape FW23 Fashion Show-ul semnat de Andreea Badala. Sore, Alexandra Stan, Lora, Alexia Eram, Ami, Alexandra Ungureanu si Gina Chirila au fost doar cateva dintre vedetele prezente la eveniment, demonstrand recunoasterea de care MURMUR se bucura pe scena autohtona.

Pe langa prezenta fizica impresionanta, iubitorii de pretutindeni ai brand-ului au putut urmari in direct prezentarea pe website-ul oficial www.murmur.ro . Prin intermediul functiei de live shopping oferita de platforma Streams.live, acestia au avut oportunitatea unica de a achizitiona in timp real piesele vestimentare direct de pe podium, experimentand o noua forma de interactiune cu brandul.

Urmarita de mii de oameni in timp real, lansarea FW23 subliniaza nu doar relevanta si influenta pe care brandul MURMUR o are in peisajul modei romanesti, dar si angajamentul ferm al brandului de a inova si de a imbina traditionalul cu tehnologia de ultima generatie, oferind astfel consumatorilor o experienta de cumparare unica.

„Evenimentul de lansare a Colectiei Toamna/Iarna 2023 a fost un punct culminant in evolutia MURMUR, un moment in care viziunea si pasiunea noastra s-au materializat in realitate. Suntem profund recunoscatori partenerilor nostri care au facut posibil acest eveniment si, de asemenea, tuturor celor care au ales sa ne fie alaturi, fie ca au fost prezenti fizic sau online. La MURMUR, ne-am angajat sa imbratisam digitalizarea nu doar ca pe un trend, ci ca pe o extensie naturala a modului in care vedem viitorul modei. Aceasta reusita nu face decat sa sublinieze determinarea noastra de a inova permanent”, a declarat Andreea Badala, Owner si Head Designer MURMUR.

Show-ul a fost realizat cu sprijinul Daescu Bortun Olteanu, British American Tobacco, Tanqueray, First Models, SLooP, Tokero si ELEC, partnerul oficial de mobilitate. 

Endorphin Lab este echipa de backstage din spatele machiajului si coafurilor, aduse la viata cu ajutorul produselor Givenchy Beauty. Scenografia cinematica a fost realizata de Adeline Badescu.