hit.ro  »  Altceva  »  Marketing Online  »  Magazinul IT-SH pregateste reduceri de pana la 75% de Black Friday, la calculatoare si gadgeturi

Magazinul IT-SH pregateste reduceri de pana la 75% de Black Friday, la calculatoare si gadgeturi

calendar_month 07 Nov 2023, 10:40


IT-SH.ro, jucator cheie pe piata calculatoarelor second-hand din Romania, pregateste reduceri importante la o gama variata de produse din oferta, cu ocazia Black Friday. Reducerile in magazinul online ofera posibilitatea de a cumpara produse cu pana la 75% mai ieftine decat pretul obisnuit, in perioada 9 – 19 noiembrie 2023.

IT-SH.ro deschide perioada reducerilor de Black Friday in seara de joi, 9 noiembrie incepand cu ora 22:00, iar clientii magazinului online au posibilitatea de a achizitiona o serie de produse diverse la preturi speciale, cu reduceri cuprinse intre 10% si 30%, dar si cu o serie de reduceri semnificative la calculatoare, monitoare si laptopuri second-hand.

Reduceri de pana la 75% la calculatoarele din oferta IT-SH.ro

Intre produsele-vedeta pregatit de IT-SH.ro pentru editia Black Friday 2023, se regasesc:

    • Monitoare LE 1901 W  la pretul de 58 lei, cu o reducere de 58%. 
    • Laptop HP 820 G3 cu specificatii I5-6200u/ 8GB RAM / 500GB HDD la pretul de 400 lei, avand o reducere de 50%.
    • Calculator Dell 390 Desktop cu I5-2400/ 8GB RAM/ 500GB HDD la pretul de 100 lei, beneficiind de o reducere de 75%.
    • Calculator Gaming BF 1 cu specificatiile i5-6500/16GB RAM / 512GB SSD oferit la 981 lei, cu o reducere de 40%.  
    • Calculator Fujitsu P556 Tower cu i5-6500/8GB RAM/ 128GB SSD la 365 lei, avand o reducere de 55%. 

Pe langa aceste reduceri speciale, magazinul IT-SH.ro, specializat in vanzarea de produse second-hand verificate si testate, ofera si alte promotii in perioada Black Friday:
    • Imprimante: 10% reducere
    • Calculatoare desktop/all in one/workstation: 25% discount
    • Calculatoare Gaming: 20% reducere
    • Laptopuri: 25% reducere
    • Monitoare: 30% discount

”Anul trecut, in 2022, am ales sa nu acordam o atentie deosebita evenimentului Black Friday, deoarece produsele noastre sunt oferite deja la preturi foarte avantajoase pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, suntem constienti de interesul tot mai crescut al clientilor pentru aceasta perioada de oferte, astfel ca am pregatit o serie de reduceri substantiale de Black Friday la diverse categorii de produse din portofoliul magazinului”, a declarat Andrei Iacob, Manager Operatiuni IT-SH.ro.

De Black Friday, IT-SH.ro pregateste si lichidari de stoc, cu ocazia lansarii brandului propriu PRO GAMING. Astfel, clientii vor putea achizitiona la preturi extrem de competitive o gama variata de coolere, carcase de gaming si SSD-uri.

IT-SH.ro, un brand axat pe sustenabilitate si economie circulara 

Brandul IT-SH.ro este centrat pe vanzarea de echipamente IT second-hand, directia de business dovedindu-se a fi nu doar una profitabila, ci si aliniata cu tendintele globale privind sustenabilitatea si economia circulara. Business-ul a crescut rapid in pandemie, deoarece multe persoane si companii au cautat solutii IT eficiente, dar si accesibile prin prisma costurilor. Chiar si dupa revenirea la normal, interesul a ramas crescut pentru practici de afaceri sustenabile si pentru produse care sprijina economia circulara.

In 2022, cifra de afaceri a magazinului online IT-SH.ro a ajuns la 27,5 milioane RON. Vanzarile de echipamente second-hand reprezinta coloana vertebrala a companiei, avand in vedere ca acestea insumeaza 99% din activitatea acesteia. Restul de 1% din business il reprezinta serviciile de reparatii oferite pentru calculatoare si componente. Desi nu este un domeniu major de generare a veniturilor, acesta este pastrat in continuare deoarece IT-SH.ro isi propune sa asigure un serviciu complet clientilor, oferind totodata asigurarea ca produsele second hand vandute astfel sunt de calitate. ”Ne vedem ca fiind in fruntea unei miscari importante in industria IT – aceea de a promova utilizarea responsabila a resurselor prin vanzarea de echipamente second-hand de calitate. Este un echilibru intre a oferi solutii accesibile si eficiente pentru clientii nostri si a contribui la un viitor mai sustenabil. In acest context, ne concentram eforturile nu doar pe cresterea afacerii, ci si pe promovarea unor practici care sunt benefice pentru mediu si societate”, a mai adaugat Andrei Iacob, Manager Operatiuni IT-SH.ro.

 

Sondaj

Care credeti ca a fost cel mai asteptat film din 2023?