Magazinul Certificat LEGO se listeaza pe platforma Glovo cu peste 900 de produse, pregatite pentru livrare rapida
3/35406
calendar_month 26 Oct 2023, 13:29


  • Toate cele 9 Magazine Certificate LEGO operate de Brick Depot din Romania devin disponibile in platforma Glovo
  • Clientii pot alege din 950 de produse din 30 de categorii 


Bucuresti, 26 octombrie 2023 – Glovo, platforma multi-categorie, care ofera acces la o varietate mare de produse, anunta dezvoltarea unui nou parteneriat cu Magazinul Certificat LEGO, prin intermediul caruia utilizatorii au acum acces la piesele si seturile emblematice de construit, cu livrare rapida, in mai putin de 60 de minute. 

Astfel, utilizatorii Glovo din Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta si Ploiesti, au posibilitatea de a alege dintr-o selectie de 950 de produse din peste 30 de categorii, disponibila in toate cele 9 magazine LEGO din tara. 

Din sectiunea „Magazine” a platformei, clientii Glovo pot gasi o paleta variata de seturi LEGO tematice, precum Harry Potter, Star Wars, Disney, Marvel Super Heroes, DC Super Heroes, Minecraft, Jurrasic World, Ninjago, Super Mario, Indiana Jones, Gabby’s Dollhouse sau Sonic the Hedgehog, dar si o multime de alte figurine si accesorii, precum penare, pixuri, genti sau brelocuri. 

Cererea pentru segmentul de jucarii din partea consumatorilor este din ce in ce mai mare, in primele 8 luni ale anului, Glovo inregistrand o crestere cu 74% a categoriei de jucarii, fata de aceeasi perioada din 2022. Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?