La Telekom Romania Mobile, primavara vine cu super oferte si premii pentru toti clientii
3/36275
calendar_month 01 Mar 2024, 18:10


Totul nelimitat national la cartela, incepand cu doar 5 euro credit: internet, minute si SMS-uri, inclusiv traficul la extraoptiunea N5, in perioada promotiei

Smartphone-uri de top la preturi avantajoase, cu abonamentele Nelimitat

Premii atractive in fiecare saptamana pentru toti clientii, inclusiv utilizatorii business, in aplicatia MyAccount

Telekom Romania Mobile lanseaza, la 1 martie 2024, oferta promotionala de primavara, care aduce beneficii atractive tuturor categoriilor de clienti.

Astfel, utilizatorii de cartele preplatite beneficiaza de internet, minute si SMS-uri nationale nelimitate, incepand de la 5 euro credit, in perioada promotiei, tot portofoliul Telekom este acum nelimitat. 

Abonatii Telekom, noi si existenti, au la dispozitie, nu doar la portare, o gama larga de telefoane, printre care noile modele 5G Samsung Galaxy A25 si Redmi Note 13, la o rata lunara de numai 5 euro, impreuna cu abonamentul Nelimitat 15, incheiat pe 24 de luni.

Clientii business pot contracta solutii personalizate de comunicare si achizitiona telefoane de ultima generatie, printre care noul model Samsung Galaxy S24, inclus in pachet fara plata unui avans, impreuna cu abonamentul Business Global 55, incheiat pe 24 de luni.

Nu in ultimul rand, promotia aduce premii saptamanale atractive pentru toti clientii Telekom care utilizeaza aplicatia MyAccount: telefoane Samsung Galaxy S23 si iPhone 14, smartwatch-uri, boxe, vouchere de 100 si 500 de lei la partenerii Telekom sau o luna de acces la VOYO.

Si clientii business vor putea castiga premii saptamanale in aplicatia MyAccount, precum: telefoane iPhone 14, boxe, casti, vouchere la partenerii Telekom sau o luna de acces la VOYO.

Oferta promotionala este valabila intre 1 martie si 23 aprilie 2024.