IRI Travel lanseaza targul online de turism: Campanie Early Booking la preturi reduse si oferte Black Friday
3/35479
calendar_month 08 Nov 2023, 17:01


► Reduceri de pana la 40% fata de ofertele standard pentru Romania, Bulgaria, Grecia si Turcia

IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuti touroperatori din Romania, anunta organizarea Targului Online de Turism, care se suprapune cu campania de reduceri Black Friday, oferind astfel o oportunitate unica pentru calatori sa beneficieze de oferte speciale cu perioade de valabilitate prelungite. In intervalul 9 noiembrie - 12 noiembrie, turistii pot profita de reduceri considerabile, iar multe dintre aceste oferte se prelungesc pana la data de 19 noiembrie si unele chiar pana la 30 noiembrie. Aceasta perioada este ideala pentru imbunatatirea planurilor de vacanta, turistii putandu-se bucura de reduceri substantiale.

”Ofertele noastre speciale pentru targul online de turism dar si de Black Friday includ reduceri de Early Booking/Inscrieri Timpurii, care pot ajunge pana la 40% fata de tarifele standard. Aceasta combinatie de oferte exclusive este menita sa transforme orice calatorie intr-o experienta de neuitat. Tinand cont ca avem o rata a inflatiei inca destul de mare, la nivel global, si scumpiri de la an la an, am observat tendinta fireasca a turistilor de a-si securiza destinatia preferata de vacanta din timp. Ofertele Early Booking acopera eventualele majorari de tarife care pot interveni intre timp, dar ofera, in acelasi timp, si o reducere substantiala de pret. Cu cat rezervi mai devreme, cu atat beneficiezi de un tarif mai accesibil. Constat ca turismul are din nou predictibilitate si din ce in ce mai multi romani prefer sa rezerve din timp”, declara Lucian Badircea, CEO IRI Travel.

Cele mai solicitate destinatii in aceasta perioada si reducerile valabile pe perioada Targului Online de Turism IRI Travel sunt:

Bulgaria: Reduceri de pana la 40%

Cele mai solicitate statiuni: Munte - Bansko si Borovets, Litoral 2024 - Albena, Nisipurile de Aur si Sunny Beach.

Romania: Reduceri de pana la 38%

Cele mai solicitate statiuni: Munte si balneo - Calimanesti, Baile Felix, Baile Herculane, Sinaia, Poiana Brasov, Litoral 2024 - Eforie Nord, Mamaia, Olimp, Jupiter.

Grecia: Reduceri de pana la 40%

Cele mai solicitate zone: Thassos, Halikidiki, Corfu, Riviera Olimpului.

Turcia: Reduceri de pana la 40%

Cele mai solicitate statiuni: Kusadası, Bodrum si zona Antalya.

Toate ofertele sunt actualizate in sistemul de rezervari si pot fi rezervate prin intreaga retea de peste 1000 de agentii partenere IRI Travel din Romania.