Finante cu arome: Binance dezvaluie parfumul CRYPTO, pentru femei
3/36299
calendar_month 06 Mar 2024, 16:20


Campania include si 25 USD recompense cripto pentru fiec are dintre primele 5.000 de femei care isi pornesc educatia cripto

Binance, ecosistemul blockchain de top din spatele celui mai mare schimb valutar crypto din lume ca volum tranzactionat, imbina finantele cu aromele, odata cu lansarea parfumului sau de lux CRYPTO. Creata de liderii feminini de marketing ai Binance, aceasta campanie disruptiva coincide cu perioada Zilei Internationale a Femeii si face parte din eforturile ample ale Binance de a atrage mai multe femei in zona cripto si de a promova o incluziune mai mare in acest spatiu.

Parfumul CRYPTO a fost prezentat in premiera intr-o serie de reclame premium, menite sa starneasca interesul publicului si sa serveasca drept teaser pentru campanie. Aceasta strategie se inspira din conventiile publicitatii pentru produse cosmetice si, in acelasi timp, isi propune sa conteste normele si sa schimbe perceptiile existente cu privire la cripto.„Indraznet, distinctiv si deliberat disruptiv, CRYPTO nu este un parfum pe care il comercializam - este un mesaj catre femei ca ele au un rol important de jucat in revolutia cripto”, spune Rachel Conlan, Chief Marketing Officer la Binance. „Pe baza propriei mele experiente de a lucra in industria cripto, am vazut direct contributiile nepretuite ale femeilor care au indraznit sa paseasca in acest domeniu. Suntem aici pentru a le spune femeilor de pretutindeni ca pot sparge tavanele de sticla, contesta narativele existente si face parte din aceasta transformare digitala care urmeaza sa redefineasca finantele globale”.

O componenta-cheie a acestei initiative este incurajarea mai multor femei sa invete si sa exploreze lumea cripto. Ca stimulent, Binance va recompensa pe fiecare dintre primele 5.000 de femei care finalizeaza cu succes un curs cripto pentru incepatori pe Binance Academy, cu vouchere in valoare de 25 USD in jetoane USDT.

Ca parte din eforturile sale pentru Ziua Internationala a Femeii, Binance organizeaza, de asemenea, o serie de intalniri locale, precum si initiative pe retelele sociale si de continut generat de utilizatori. In mod colectiv, aceste eforturi isi propun sa stimuleze discutii semnificative despre rolul din ce in ce mai important pe care il joaca femeile in spatiul cripto. Ele sunt menite, de asemenea, sa creasca gradul de constientizare cu privire la modul in care criptomoneda poate imbunatati diferite aspecte ale vietii femeilor, de la stabilitatea financiara la avansarea in cariera si nu numai.

Aceasta campanie demonstreaza dedicarea Binance pentru diversificarea si democratizarea peisajului cripto si se adauga altor eforturi continue ale organizatiei de a sprijini femeile din intreaga lume.

Conform Raportului de imagine de ansamblu global Digital 2024, realizat de firma de date GWI, a constatat ca implicarea femeilor in investitiile cripto este inca mai mica decat cea a barbatilor, in toate grupele de varsta. Aceasta disparitate este rezultatul dezechilibrelor persistente de gen in sectorul financiar, al predispozitiilor sociale, al considerentelor individuale privind riscul si al unei perceptii generale a spatiului cripto ca fiind orientat catre barbati.

Rachel Conlan adauga: „Crypto este universal - este vorba despre imputernicirea tuturor indivizilor. Este timpul sa ne asiguram ca nicio femeie nu este lasata in urma in aceasta revolutie financiara. Acesta este angajamentul pe care ni l-am luat la Binance. Angajamentul nostru fata de incluziune depaseste simpla retorica; nu doar vorbim, ci actionam concret prin oferirea resurselor educationale de care femeile au nevoie pentru a-si modela viitorul financiar si a deveni participante active in aceasta economie digitala”.

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?