hit.ro  »  Altceva  »  Marketing Online  »  Doua noi magazine Flanco Smart Discounter deschise in mai putin de o saptamana

Doua noi magazine Flanco Smart Discounter deschise in mai putin de o saptamana

calendar_month 25 Apr 2024, 10:40


Flanco Smart Discounter a deschis, in mai putin de o saptamana, doua noi magazine in acord cu noua pozitionare: Flanco Smart Discounter Vitantis si Flanco Smart Discounter Arges Mall. Luna aceasta, retailerul a anuntat ca devine prima retea de magazine Smart Discounter electro-IT din Romania. 

“Toate noile magazine pe care le vom deschide vor fi amenajate potrivit noii pozitionari”, spune Ovidiu Nicusan, Director de marketing Flanco Smart Discounter. “Desi clientii nostri pot deja sa gaseasca in toate magazinele retelei ofertele noastre tip Smart Discounter, locatiile nou deschise se evidentiaza prin elementele de branding si de promovare actualizate, precum si prin amplasarea unei scene dedicate celor mai importante discounturi ale momentului, chiar la intrarea in magazin.”

Noul Flanco Smart Discounter din capitala s-a deschis pe 19 aprilie si este localizat in parcul comercial Vitantis, la etajul 1. Astfel, retailerul ajunge la 11 puncte de vanzare in Bucuresti. Cel de-al patrulea magazin deschis de retailer in Pitesti a fost inaugurat astazi, 25 aprilie, in cel mai nou centru comercial al judetului – Arges Mall.

Retailerul a pregatit la raft o gama de produse de tehnologie variata si atent selectionata, completata inclusiv de produse de uz zilnic, precum cafea sau detergent. De asemenea, a pus la dispozitia clientilor oferte speciale cu ocazia deschiderii, dar si ofertele sale inteligente – Discounturi de o Zi sau Discounturi de Weekend – oportunitati de achizitie a unor produse de calitate, de la branduri recunoscute, la cel mai bun pret al pietei. 

“Portofoliul nostru vast de servicii si de instrumente de creditare ramane valabil, va fi intr-o continua dezvoltare, astfel incat clientii sa aiba acces cat mai simplu si cat mai rapid la tehnologia dorita. Returul gratuit in 45 de zile cu banii returnati pe loc, rezervarea cu ridicare din magazin, programul Rabla activ pe tot parcursul anului sau optiunea de asigurare a produselor – toate sunt facilitati care sa vina in sprijinul clientului si sa ii ofere un plus de siguranta, de accesibilitate si de satisfactie”, completeaza Ovidiu Nicusan.

Flanco Smart Discounter va desfasura, anul acesta, un amplu proces de rebranding in 10 dintre cele mai importante magazine ale sale, va continua cu alte 70 de magazine in 2025, urmand ca in 2026 toate punctele de vanzare sa functioneze sub noua identitate.

Magazinul Flanco Smart Discounter Vitantis este deschis de luni pana duminica in intervalul orar 10:00-20:00, la adresa centrului comercial – Soseaua Vitan-Barzesti 7A.

Magazinul Flanco Smart Discounter Arges Mall este deschis de luni pana duminica in intervalul orar 10:00-22:00, la adresa centrului comercial – Strada Tudor Vladimirescu 37.

 

Sondaj

Ce placa video aveti?