De Ziua Pamantului, Orange Romania sarbatoreste 2 ani de program Re cu o campanie prin care ofera clientilor 22% reducere la achizitionarea unui telefon reconditionat
3/36514
calendar_month 22 Apr 2024, 13:00


Programul Orange de economie circulara “Re” - Recumparare (Buy-Back), Reciclare, Reparare, Reconditionare implineste, in luna mai, 2 ani de la lansarea in Romania. Pentru a marca aceasta aniversare, Orange ofera clientilor un discount de 22% la achizitionarea unui telefon reconditionat, impreuna cu un abonament pe 24 de luni. Campania se desfasoara atat in magazinele fizice, cat si in magazinul online, incepand cu 22 aprilie, Ziua Pamantului, si pana pe 31 mai 2024.

Telefoanele reconditionate din oferta Orange au un pret accesibil, arata ca noi, sunt modele de varf si beneficiaza de pana la 2 ani de garantie. In plus, Orange este singurul operator din Romania care are in portofoliu si telefoane reconditionate realizate cu piese 100% originale. 

In acelasi timp, alegerea unui telefon reconditionat in favoarea unui dispozitiv nou inseamna evitarea, in medie, a 25 de kilograme de CO2 (GES), prin utilizarea pe o perioada de 1 an, precum si salvarea a aproximativ 80 de kilograme de materii prime, cantitatea necesara pentru a produce un telefon de 120 de grame.

Pe langa reconditionare, programul "Re" mai cuprinde:

Recumparare (Buy-Back), prin care clientii au posibilitatea de a aduce telefoane si tablete vechi, functionale, sau smartwatch-uri in oricare magazin Orange. Pentru gestul lor primesc un voucher de minimum 10 euro, pe care il pot utiliza la achizitionarea unui dispozitiv nou. De la lansarea programului, Orange a recumparat de la clienti aproximativ 448.000 de telefoane, care au fost integrate in economia circulara.

Repararea telefoanelor este o activitate prezenta in portofoliul Orange inca din 2005, iar din 2022 aceasta a devenit parte din programul "Re". Pana acum, echipele Orange au reparat peste 2 milioane de telefoane, prelungind in acest fel durata de viata a acestora.

Orange este singurul afiliat european care detine propriul centru de reparatii, autorizat de marii producatori de telefoane (Apple, Samsung, Xiaomi, Oppo, Alcatel, Nokia, Huawei etc.), ceea ce face posibila repararea oricarui telefon mobil vandut oficial in Europa, atat pentru clientii Orange, cat si pentru cei care au nevoie de acest serviciu. In activitatea de reparare, Orange utilizeaza doar piese originale.

Reciclare - in toate magazinele Orange exista cutia "Re" pentru colectarea de telefoane, tablete, smartwatch-uri, incarcatoare sau casti pe care utilizatorii nu le mai folosesc sau care nu mai functioneaza. Lunar, cantitatile stranse ajung la reciclare sau primesc o a doua viata prin reconditionare, cu sprijinul partenerilor Orange. Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?