Black Friday la Orange: reduceri incepand cu 50% pentru abonamente mobile si pana la 175 de euro la telefoane
3/35435
calendar_month 01 Nov 2023, 15:10


Orange Romania da startul ofertelor de Black Friday cu reduceri de pana la 175 de euro la telefoane si incepand cu 50% la abonamente mobile, precum si 6 luni de gratuitate pentru pachetele cu fibra si TV. Astfel, clientii Orange vor putea profita de o selectie variata de produse cu discount, precum telefoane, obiecte conectate, smart home sau televizoare, dar si abonamente de servicii fixe si mobile la preturi avantajoase.

Ofertele pentru clientii persoane fizice incep azi, 1 noiembrie, si sunt disponibile pana la finalul lunii, in limita stocului disponibil, in pagina dedicata orange.ro/blackfriday.

Oferte la telefoane, obiecte conectate, gadgeturi si multe altele

Anul acesta, clientii persoane fizice vor descoperi in magazinul online oferte de neratat, atat la telefoane, cat si la numeroase alte categorii de produse precum: accesorii, obiecte conectate, televizoare, laptopuri, dar si la dispozitive pentru animale.

 De exemplu, telefoanele Redmi Note 12 Pro 5G si HONOR Magic 5 Pro 5G au o reducere in valoare de 175 de euro, iar Samsung Galaxy A34 5G si HONOR 90 5G de 150 de euro. In acelasi timp, laptopul Lenovo TB 15 G2 ITL este redus cu 100 de euro, in timp ce smartwatch-ul Huawei Watch 4 Black cu 50 de euro.

Pasionatii de gaming vor putea achizitiona consola PlayStation 5 Digital Edition cu joc God of War la un pret redus cu 18%. Cei care sunt interesati de obiecte pentru casa vor gasi in magazinul online Orange o varietate de produse reduse, precum sonerie inteligenta Tapo cu discount de 25% sau smart TV-uri cu discounturi de 34%, cum este, de exemplu, Samsung QLED cu diagonala de 189 de cm. De asemenea, dispenserele de hrana si fantana de apa pentru animale au reduceri de 20%.

Oferte la servicii pentru clientii persoane fizice

De Black Friday, cei interesati de serviciile Orange vor descoperi reduceri incepand cu 50% la abonamente mobile. Surprizele vor continua insa pe tot parcursul lunii noiembrie, compania pregatind si alte campanii dedicate. 

Clientii Orange au parte de oferte exclusive si pentru pachetele Orange Love cu fibra si TV. Cei care aleg pachetul Fibra 500 si TV Esential beneficiaza de primele 6 luni gratuite. Oferta este valabila pentru cei care au abonament de mobil de la Orange sau cartela PrePay cu vechime de minimum 12 luni sau pentru persoanele care achizitioneaza oferta impreuna cu servicii de voce mobila.

In plus, de Black Friday, abonatii Orange au parte de extra beneficii pentru ca punctele lor Orange Thank You valoreaza de trei ori mai mult atunci cand le utilizeaza in magazinul online pentru comenzi ce contin un telefon cumparat impreuna cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni. Mai mult, in luna noiembrie toate comenzile online realizate pe orange.ro beneficiaza de transport gratuit, indiferent de valoare.

 Ofertele pentru clientii business incep pe 6 noiembrie

 In perioada 6-30 noiembrie, companiile mari si IMM-urile pot achizitiona din magazinul online telefoane, accesorii si obiecte conectate cu reducere atat la pretul standard, cat si la pretul de buget, in limita stocului disponibil. Ei pot alege smartphone-uri de top cu discount de pana la 100 euro fata de pretul de buget, dintr-o gama larga de telefoane precum: Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB Dual SIM, Apple iPhone 15 128GB Black, Apple iPhone 8 Plus 64GB Space Grey Reconditionat Premium.

Incepand cu 15 noiembrie 2024, pentru portarea de Black Friday, micii intreprinzatori vor putea beneficia de reduceri de pana la 150 de euro (TVA inclus).