Biletele pentru FC Rapid FCSB dintr-un intreg sector al Arenei Nationale au fost vandute prin Binance Pay
calendar_month 07 Mar 2024, 12:03


Biletele pentru derby-ul FC Rapid – FCSB dintr-un intreg sector al Arenei Nationale au fost vandute prin Binance Pay, serviciul de plati prin criptomonede sustinut de Binance. 

Pentru meciul de fotbal programat in data de 9 martie, care are premisele de a intra in topul partidelor ce inregistreaza cea mai mare audienta de la inaugurarea Arenei Nationale, spectatorii au achizitionat 800 de bilete prin intermediul Binance Pay.

Binance a devenit, in 2023, sponsor pe echipamentului echipei FC Rapid, iar sigla si numele companiei apar pe echipamentele de joc. 

In 2023, volumul tranzactiilor prin Binance Pay a crescut cu peste 71% de la an la an si a depasit 77 de miliarde de dolari, la nivel global. Pe parcursul ultimilor trei ani, platforma a inregistrat o adoptie constanta, cu tranzactii totale care au depasit 120 de miliarde de dolari.

Pana la sfarsitul anului 2023, numarul de utilizatori activi Binance Pay a crescut cu aproape 70%, ajungand la peste 12 milioane. Un numar tot mai mare de utilizatori Binance utilizeaza acum Binance Pay pentru a trimite, primi si oferi cadouri in criptomonede. Aceasta crestere semnaleaza integrarea tot mai profunda a criptomonedelor in tranzactiile de zi cu zi - o tendinta care va persista pe masura ce mai multi oameni si companii vor exploata enormul potential al criptomonedelor.

Platile cu criptomonede au potentialul de a juca un rol crucial in facilitarea adoptiei pe scara larga a criptomonedelor. Acest lucru se aliniaza viziunii ample de a promova libertatea banilor pentru comunitatea globala.