Samsung invita romanii sa descopere experienta SmartThings: o casa inteligenta ce vine in ajutorul tau cat ai zice "tap"
3/35747
calendar_month 13 Dec 2023, 13:50


Samsung îsi propune sa le arate romanilor, prin campania „SmartThings – Rutine dintr-un «tap»” care sunt multiplele moduri prin care aplicatia SmartThings le poate îmbogati viata de acasa

 Într-o societate din ce în ce mai conectata, Samsung îsi reafirma angajamentul fata de conceptul de casa inteligenta prin campania SmartThings – Rutine dintr-un „tap”. Obiectivul campaniei este acela de a evidentia versatilitatea si usurinta de utilizare a aplicatiei care functioneaza ca un hub central de control al tuturor device-urilor inteligente din casa.

În cadrul acesteia, SmartThings, platforma consacrata pentru controlul dispozitivelor inteligente în locuinta pe care o utilizeaza mai bine de 2 milioane si jumatate de romani, este pusa în lumina printr-o serie de materiale video în care personajele principale sunt creatorii de continut si ambasadorii de brand Christina One, Cosmin Selesi si Sinziana Iacob.

Platforma SmartThings nu doar simplifica experienta utilizatorilor, ci se si adapteaza la noile standarde de conectivitate, fiind compatibila cu dispozitivele ce respecta standardul Matter1. Aceasta compatibilitate extinsa le permite utilizatorilor sa integreze în reteaua lor inteligenta chiar si dispozitive care nu fac parte din ecosistemul Samsung.

SmartThings reprezinta libertatea de a-ti personaliza experienta în casa conform propriilor nevoi si ritmuri de viata. Prin stabilirea rutinelor în SmartThings, utilizatorii economisesc timp pretios, putand astfel sa se concentreze pe ceea ce conteaza cu adevarat în viata lor. Într-o lume din ce în ce mai dinamica, aceasta platforma înseamna timp economisit si eficienta, oferindu-le utilizatorilor controlul deplin al produselor inteligente din casa”, afirma Simona Panait, Marketing Director Romania & Bulgaria, Samsung Electronics.

Videoclipurile realizate în cadrul campaniei ilustreaza modul simplu în care SmartThings permite controlul unei game variate de dispozitive inteligente din casa, dar si configurarea unor rutine, în functie de stilul de viata al fiecarui utilizator. Prin SmartThings – Rutine dintr-un „tap”, gestionarea dispozitivelor devine rapida si simpla, eliminand efortul din ecuatie. Aceasta solutie personalizabila ofera mai mult timp pentru activitatile esentiale, reducand stresul asociat cu gestionarea casnica. Controlul dispozitivelor devine intuitiv, iar rutinele personalizate aduc confort si eficienta în gestionarea casei inteligente.

În cadrul campaniei “SmartThings – Rutine dintr-un «tap»”, au fost evidentiate mai multe produse care aduc beneficii diverse si faciliteaza rutine adaptate diferitelor nevoi si stiluri de viata ale consumatorilor. Printre acestea se numara:

Frigiderul Family Hub Side by Side: Simplifica rutinele pentru parinti, oferind acces rapid la liste de cumparaturi, planificarea meniurilor si gestionarea evenimentelor din familie.

Televizorul Neo QLED: Creeaza rutine pentru relaxare si divertisment, permitand accesul la continutul preferat printr-un control simplu si integrarea armonioasa în experienta de acasa.

Cuptorul Bespoke Dual Cook: Usureaza procesul de gatit, permitand crearea rutinelor adaptate prepararii diverselor feluri de mancare si gestionarea eficienta a bucatariei.Aceste produse nu doar simplifica viata pentru diverse tipuri de utilizatori, cum ar fi parinti sau persoane active, ci si faciliteaza integrarea dispozitivelor non-Samsung, precum becuri sau prize inteligente, în cadrul platformei SmartThings. Ele actioneaza ca hub-uri pentru conectivitatea cu alte dispozitive, extinzand astfel flexibilitatea si functionalitatea oferita de SmartThings.

Seria de clipuri în care protagonisti sunt cei trei poate fi urmarita pe canalele lor de social media sau pe canalul de YouTube Samsung Romania.

Pentru mai multe informatii despre SmartThings, accesati: https://www.samsung.com/ro/apps/smartthings/.

1 SmartThings functioneaza cu Matter, un standard de conectivitate inovator sustinut de peste 280 de companii. Pentru a identifica dispozitivele care adera la acest standard, consumatorii trebuie sa se asigure ca acestea prezinta sigla Matter pe ambalaj sau în descrierea produsului. Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?