hit.ro  »  Altceva  »  Electrocasnice Smart  »  Samsung Electronics prezinta un stil de viata conectat si noua gama de produse incorporabile la EuroCucina 2024

Samsung Electronics prezinta un stil de viata conectat si noua gama de produse incorporabile la EuroCucina 2024

calendar_month 17 Apr 2024, 16:10


Concentrandu-se pe interconectivitatea intre electrocasnice si noi produse inovatoare, Samsung ilustreaza imbunatatirile pe care le aduce in stilul de viata al utilizatorilor

Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat astazi noua sa gama premium de bucatarie si stil de viata in cadrul EuroCucina 2024, intr-o continuare a eforturilor pentru o viata conectata acasa. Evenimentul, organizat la Milano, este unul dintre cele mai mari evenimente internationale si are loc in perioada 16-21 aprilie la Rho Fiera Milano. Samsung va folosi acest eveniment pentru a demonstra modul in care conectivitatea intre multiple electrocasnice – precum si caracteristicile inovatoare ale noilor produse incorporate – pot schimba viata de zi cu zi a utilizatorilor.

„Sunt entuziasmat sa arat participantilor ce am creat la EuroCucina, dupa evenimentul global de lansare 'Bine ati venit la BESPOKE AI' de acum doua saptamani. Noi credem ca conectivitatea intre aparate va imbunatati viata consumatorilor. In plus, ne dorim ca utilizatorii sa descopere specificatiile variate ale noilor produse incorporate. Sper ca vizitatorii de la stand sa se bucure de aceste noutati pe care Samsung le aduce la EuroCucina”, declara Moohyung Lee, Vicepresedinte Executiv si Head of the Customer Experience Team, Digital Appliances (DA) Business din cadrul Samsung Electronics.

Standul Samsung la EuroCucina ii invita pe vizitatori in doua zone principale: Bespoke AI si Premium Built-in Kitchen. Samsung va dezvalui in zona premium Built-in Kitchen trei noi produse incorporate, adaptate stilurilor de viata europene si dotate cu caracteristici inovatoare.

Extinderea conectivitatii intre electrocasnice

Experienta la standul Samsung incepe cu zona Bespoke AI , care ilustreaza extinderea conectivitatii . Aici se este evidentiata conectivitatea nu doar in bucatarie, ci si in restul casei, facilitand o viata mai simpla si mai intuitiva pentru utilizatori.

Samsung evidentiaza experienta imbunatatita si realizata prin intermediul mai multor ecrane. AI Family Hub™ si AI Home  ― un ecran de 7 inci integrat in Bespoke AI Laundry Combo™ si Anyplace Induction ― sunt componente cheie ale acestei abordari. Prin intermediul acestor ecrane, utilizatorii pot obtine informatii utile despre dispozitiv sau pot primi apeluri direct pe Bespoke AI Laundry Combo™ in timp ce fac spala rufe. Dar cel mai important aspect este ca ecranele permit electrocasnicelor sa se conecteze si sa controleze alte dispozitive, oferind utilizatorilor o mai mare comoditate prin intermediul ecosistemului SmartThings.

De exemplu, acestea includ functia SmartThings 3D Map View, care ofera o perspectiva tridimensionala a casei si localizeaza electrocasnicele Samsung conectate in toata locuinta. Acest lucru simplifica operatiile precum oprirea dispozitivelor conectate si verificarea consumului lor de energie.

In zona respectiva sunt pregatite diverse scenarii pentru viata reala. Intr-un mod specific, precum modul SmartThings Energy Away, SmartThings opreste automat electrocasnicele si dispozitivele selectate atunci cand utilizatorii sunt plecati de acasa. Mai mult, sunt introduse si solutii de economisire a energiei bazate pe SmartThings Energy. Cu Optimal Charging, aspiratorul robot se incarca doar pana la 60% in orele de varf, in timp ce Optimal Scheduling programeaza automat ciclul masinii de spalat vase in orele cu consum redus.Experienta permite utilizatorilor sa faca mai putin efort si sa beneficieze de mai multe posibilitati. Prin intermediul procesului Calm Onboarding, Samsung faciliteaza parcursul utilizatorilor catre ecosistemul SmartThings inca de la inceput. Atunci cand utilizatorii achizitioneaza produsul folosind contul Samsung, SmartThings urmareste automat livrarea si se conecteaza la dispozitiv fara interventia utilizatorului la instalare. Cu sprijinul Samsung Knox, experienta de viata conectata este securizata in mod fiabil.

Produse incorporabile pentru stiluri de viata diverse

Pe piata europeana, Samsung si-a consolidat pozitia prin lansarea modelelor incorporate, inclusiv frigidere, masini de spalat vase, plite cu inductie si cuptoare, si prin introducerea de caracteristici inovatoare precum gatitul AI Pro. In zona Premium Built-in Kitchen, Samsung prezinta trei produse noi care ii vor consolida prezenta pe piata produselor incorporate. Acestea includ capacitati aplicate de inteligenta artificiala si functionalitati imbunatatite, oferind consumatorilor o flexibilitate mare in configurarea bucatariilor lor incorporate.

Combina frigorifica BRB6500D este primul model incorporabil cu o latime mai mare decat cea standard. Utilizand compatibilitatea sa Wi-Fi, utilizatorii pot reduce consumul lor de energie cu pana la 10%  prin intermediul modului SmartThings AI Energy. De asemenea, utilizatorii pot monitoriza consumul lor de energie si pot estima facturile lunare de energie. In cazul in care aceste facturi depasesc tintele prestabilite, modul de economisire a energiei poate ajuta utilizatorii sa economiseasca energie  prin ajustarea vitezei compresorului si a frecventei ciclului de dezghetare. In ceea ce priveste mentinerea alimentelor proaspete, sistemul Twin Cooling™ se asigura ca acestea raman mai proaspete pentru mai mult timp, schimband temperatura si umiditatea in frigider si congelator cu ajutorul evaporatoarelor si ventilatoarelor independente.

Anyplace Induction, prezentata anterior la evenimentul global de lansare „Welcome to BESPOKE AI” permite utilizatorilor sa gateasca flexibil pe toata suprafata plitei. Aceasta flexibilitate este posibila datorita celor 22 de bobine rectangulare care acopera extensiv plita, reducand zonele moarte si oferind o suprafata de gatit mai mare decat cea a unei plite de inductie Samsung conventionale cu 4 inele . Functia de Detectare Inteligenta ajuta utilizatorii sa plaseze vasele de gatit unde doresc, iar inductia foloseste 76 de senzori pentru recunoaste inteligent marimea, capacitatea, forma vasului si pentru a afisa locatiile pe ecranul AI Home. Acest lucru le permite utilizatorilor sa aleaga zonele de gatit si sa seteze temperaturile in functie de ceea ce gatesc. In plus, Anyplace Induction include si caracteristici precum sticla anti-zgarieturi, cu un rating superior de duritate Mohs de 8, facand-o durabila si usor de intretinut. Produsul va fi disponibil in Europa incepand cu a doua jumatate a anului 2024.

Noua masina de spalat vase DW7700B Energy Efficient  de la Samsung, expusa la EuroCucina 2024, este cel mai recent model care ofera eficienta superioara in spalarea vaselor. Echipata cu etichete energetice A/B , masina de spalat vase dispune de sistemul WaterJet Clean™, care ofera curatare intensiva din fiecare unghi, imbunatatind astfel eficienta energetica. Functioneaza la un nivel de zgomot de doar 41 dB atunci cand este utilizata programul Extra Silence . Prin conectivitatea SmartThings, utilizatorii pot economisi energie suplimentara. Modul SmartThings AI Energy  monitorizeaza proactiv consumul de energie si prezice utilizarea sa in curs. Utilizatorii pot activa modul de economisire a energiei daca factura lunara de electricitate pare sa depaseasca tinta lor. Apoi, masina de spalat foloseste pana la 23% mai putina energie cu programul Pots & Pans , reducand temperatura spalarii principale si a clatirii cu apa fierbinte, in timp ce prelungeste durata ciclului. Usa culisanta Kitchen Fit™  asigura integrarea armonioasa a lavalierului in bucatariile moderne, permitand deschiderea completa a usii fara a fi necesara taierea plintei de dedesubt, astfel incat linia de jos a usii sa continue fara probleme la usile cabinetelor din bucatarie.

Calitate si colaborare acum si in viitor

Samsung se straduieste sa mentina calitatea produselor si sa asigure rezultate superioare. In acest sens, a dezvoltat tehnologii care reflecta acest angajament in caracteristicile produselor, cum ar fi AI Ecobubble™ , care reduce consumul de energie al masinii de spalat , si filtrul si ciclul Less Microfiber™, care reduc emisiile de microplastice in apa evacuata din masina de spalat.

In cadrul actiunilor sale continue, Samsung isi prezinta munca sa recenta vizitatorilor la EuroCucina 2024. Comania s-a concentrat pe colaborarile care utilizeaza SmartThings Energy. Samsung a participat activ la proiecte care vizeaza crearea unei locuinte cu emisii nete zero. SmartThings Energy integreaza aceste proiecte pentru a oferi un control si monitorizare consolidate a consumului de energie in gospodarie. De asemenea, poate sincroniza cu programe precum Raspunsul la Cerere (DR) , ajustand automat modul de functionare al electrocasnicelor conectate atunci cand este declansat un eveniment DR. Samsung isi asuma angajamentul de a-si extinde colaborarile la nivel global pentru a ajuta utilizatorii sa aiba un stil de viata eficient din punct de vedere energetic.

 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?