Samsung Electronics lanseaza o noua gama de masini de spalat bazate pe inteligenta artificiala si mai eficiente energetic
3/36423
calendar_month 03 Apr 2024, 18:30


Gama include o masina de spalat cu economie suplimentara de energie de 40% datorita tehnologiei Bubble Shot, cu o serie de caracteristici AI precum Ecobubble™ AI, Spalare AI si Mod Energie AI – si diverse alte noi functii

Samsung Electronics lanseaza o noua gama de masini de spalat in Europa. Aceasta a fost prezentata pentru prima data la evenimentul global de lansare „Welcome to BESPOKE AI”, desfasurat astazi la les Pavillon des Étangs din Paris, care conecteaza direct utilizatorii la experienta Samsung Bespoke AI.„Suntem constienti ca exista o mare oportunitate pentru masinile de spalat sa contribuie la un stil de viata mai eficient din punct de vedere energetic. Cu cea mai noua gama de masini de spalat, Samsung face un pas inainte in atingerea acestui obiectiv, revolutionand totodata experienta de spalare a hainelor”, declara Moohyung Lee, Vicepresedinte Executiv si Sef al Customer Experience Team, unitatea Electrocasnice Digitale (DA) din cadrul Samsung Electronics.

Modelele prezentate la eveniment sunt lansate in patru serii de produse distincte. Acestea includ modelele cu economie suplimentara de energie A-10% si A-20% cu capacitatea de 9 si 11 kg precum si masina de spalat cu economie suplimentara de energie A-40% cu capacitatea de 11 kg. Asiguram consumatorii ca orice alegere din aceasta gama va fi extrem de eficienta din punct de vedere energetic. In plus, datorita tehnologiei SpaceMax™ preluata de la seria anterioara, noile produse permit o capacitate mare de 11 kg intr-o adancime de 60 cm, ceea ce faciliteaza instalarea, si vin cu designul Bespoke, ceea ce inseamna estetica distinctiva  a seriei. 

Mai eficiente decat clasa "A" prin tehnologiile avansate Samsung

Noua gama de masini de spalat aduce economii semnificative de energie in procesul de spalare, cel mai remarcabil aspect fiind modelul cu economie suplimentara de energie A-40%. Samsung aplica tehnologii avansate, pe care le introduce pentru prima data in gama sa de masini de spalat, pentru a obtine pana la 40% mai putin consum de energie decat cerintele minime de eficienta energetica pentru clasificarea in clasa A.

Tehnologia care permite economia suplimentara de energie este Bubble Shot . Aceasta pulverizeaza apa in interiorul tamburului, peste haine, prin intermediul pompei de circulatie. Aceasta faciliteaza umezirea uniforma a rufelor si patrunderea uniforma a detergentului, imbunatatind eficienta generala a procesului de spalare.

Tehnologia Bubble Shot ajuta utilizatorii sa economiseasca apa si timp cand folosesc programul bumbac. Aceasta utilizeaza pana la 20% mai putina apa  decat masinile de spalat conventionale. Densitatea detergentului in apa creste, chiar daca cantitatea de detergent este aceeasi. Acest lucru imbunatateste performanta de spalare si scurteaza timpul ciclului de spalare cu pana la 25%.

Prin functia AI Energy Mode  din SmartThings Energy, monitorizarea energiei este extinsa. Utilizatorii pot monitoriza consumul lor zilnic, saptamanal si lunar de energie, iar aceasta functie poate chiar estima factura lunara a utilizatorilor. Daca factura lunara de electricitate ar putea depasi tinta utilizatorilor, SmartThings Energy poate activa modul de economisire a energiei, care reduce inteligent consumul de energie cu pana la 70%.Imbunatatirea experientelor utilizatorilor cu tehnologii bazate pe inteligenta artificiala
 
Pe langa imbunatatirea performantei in ceea ce priveste eficienta energetica, functiile de baza ale acestei game asista utilizatorii in tratarea corespunzatoare a hainelor cu mai putin efort.

AI Ecobubble™ adapteaza programul in functie de tipul de rufe (tesatura). In functie de tipul de material detectat, ajusteaza cantitatea de bule care dizolva rapid murdaria si petele, precum si timpul de spalare, temperatura apei si viteza de centrifugare. Astfel, spala la fel de eficient in apa rece ca si in apa calda, reducand consumul de energie cu pana la 70%  in comparatie cu spalarea in apa calda. In plus, protejeaza culoarea si textura hainelor, oferind o ingrijire a tesaturii cu pana la 45.5% mai buna.

In plus, AI Wash spala hainele delicat, dar in profunzime , cu mai putina apa si detergent. Prin intermediul senzorilor avansati, AI Wash detecteaza greutatea si tipul tesaturii spalate si monitorizeaza activ nivelul de murdarie. AI Wash utilizeaza informatiile pe care le colecteaza pentru a doza cantitatea potrivita de apa si detergent. Ajusteaza continuu timpii de inmuiere, clatire si centrifugare pentru cele mai bune rezultate . In consecinta, AI Wash imbunatateste performanta spalarii si reduce risipa.

O varietate extinsa de caracteristici impresionante pentru spalarea hainelor

Samsung a aplicat si extins caracteristici in trei domenii importante ale experientei de spalare – reducerea eliberarii de microplastice, usurinta de utilizare si timpul de spalare. Iata cum:

Ciclul Less Microfiber™: Toate modelele din gama sunt echipate cu programul standard Less Microfibre™. Acesta a fost creat pentru a reduce cantitatea de microfibre eliberate de haine in apa de scurgere. Prin ajustarea vitezei de rotatie a motorului si a intensitatii spalarii, acest program reduce cantitatea de microfibre eliberate in apa de scurgere cu pana la 54%.

Scanarea Detergentului  si Scanarea Etichetei de Ingrijire : Functiile noi oferite de SmartThings Clothing Care permit consumatorilor sa utilizeze cu usurinta masina de spalat. Scanarea Detergentului permite utilizatorilor sa dozeze cu usurinta cantitatea potrivita de detergent sau balsam de rufe. Odata ce utilizatorii scaneaza detergentul sau balsamul cu SmartThings, informatiile sunt trimise catre masina de spalat pentru a adauga cantitatea corespunzatoare. De asemenea, utilizatorii pot folosi functia de Scanare Eticheta de Ingrijire. SmartThings verifica si transmite instructiunile de spalare catre masina de spalat, astfel incat hainele sa fie tratate corespunzator in functie de etichetele de ingrijire scanate.

Super Speed: Cu Super Speed, incarcaturile pot fi terminate in doar 39 de minute . Acest timp scurt de spalare este posibil datorita tehnologiei QuickDrive™, care misca dinamic hainele. Timpul de clatire este, de asemenea, scurtat folosind Speed Spray, care emite jeturi puternice de apa pentru a indeparta rapid reziduurile de detergent. Iar masina de spalat accelereaza viteza de centrifugare in functie de incarcatura de rufe pentru a le usca rapid.

Disponibilitate

Exista 15 variatii de culoare si design in total, distribuite in patru serii de produse (WW8/7/6/5000D). Toate modelele sunt acum disponibile pentru precomanda in Europa, beneficiind de avantaje pentru precomanda. Pentru a afla mai multe despre precomanda, va rugam sa vizitati Samsung.com.