Samsung dezvaluie combo-ul masina de spalat si uscator BESPOKE AI la IFA 2023
3/35214
calendar_month 01 Sep 2023, 17:20


Masina de spalat si uscator All-in-One cu pompa de caldura Digital Inverter

Bucuresti, Romania – 1 septembrie 2023 – Samsung Electronics Co., Ltd. a dezvaluit noul combo – masina de spalat si uscator BESPOKE AI™ cu pompa de caldura Digital Inverter la IFA 2023, unul din targurile importante de electronice din Berlin. Modelul elimina grija transferului de rufe de la masina de spalat la uscator si realizeaza procesul de spalare si uscare al rufelor intr-o singura etapa. Acesta imbina o capacitate mare de spalare de 25 kg cu o capacitate de uscare cu pompa de caldura de 13 kg si este sustinut de functii inteligente pentru a oferi consumatorilor mai multa flexibilitate.  

"Primul combo – masina de spalat si uscator BESPOKE AI™ de la Samsung cu pompa de caldura Digital Inverter, nu doar ca simplifica procesul de spalare al hainelor prin eliminarea etapei de transfer al rufelor de la masina de spalat la uscator, dar economiseste si spatiu. Experienta spalarii hainelor poate fi acum mai placuta si mai usoara, in timp ce economisesti energie prin intermediul modului AI Energy din SmartThings Energy1", a declarat Junhwa Lee, EVP and Head of the Customer Experience Team of the Digital Appliances Business de la Samsung Electronics.   

Optimizarea Spatiului cu Noul Combo – Masina de Spalat si Uscator BESPOKE AI™ 

Acest model ofera utilizatorilor posibilitatea de a economisi spatiu in locuintele lor, deoarece necesita mai putin loc decat instalarea a doua masini separate, permitand finalizarea unui ciclu complet de spalare – uscare intr-o singura unitate. Cei care doresc sa maximizeze utilitatea spatiului din locuintele lor pot folosi spatiul liber in alte scopuri. Designul sau simplu si plat BESPOKE se imbina armonios cu interiorul casei, precum si cu celelalte electrocasnice si piese de mobilier. 

Simplificarea procesului de spalare

Caracteristicile modelului si ciclurile de spalare – uscare sunt proiectate pentru a oferi utilizatorilor o experienta mai integrata si fara intreruperi. Cand utilizatorii pornesc masina, pot controla mai intuitiv si selecta cu usurinta ciclul de spalare si uscare prin intermediul afisajului generos LCD. Afisajul prezinta, de asemenea, rapoarte informative la sfarsitul ciclului, pentru confortul utilizatorilor.

Cu functia AI Wash2, combo-ul masina de spalat si uscator BESPOKE AI™ detecteaza greutatea, textura tesaturii pentru fiecare incarcatura si nivelul actual al murdariei, pe baza turbiditatii apei, pentru a optimiza cantitatea de apa si detergent. Folosind aceste informatii, masina ajusteaza in mod continuu timpul de inmuiere, clatire si stoarcere pentru a obtine rezultatele cele mai bune in mod rapid si eficient.

Utilizarea Functiilor Automate si Inteligente

Samsung aplica tehnologii avansate pentru a ajuta utilizatorii sa isi gestioneze masina de spalat cat mai eficient. Odata cu finalizarea ciclului de spalare, usa se deschide automat, astfel incat utilizatorii sa poata scoate rufele cu mai putin efort. De asemenea, evacueaza aerul umed si caldura, aducand aer proaspat in tambur. Masina vine cu un Sistem de Curatare Automata a Schimbatorului de Caldura, care pastreaza eficient calitatea uscarii. De asemenea, prin Modul AI Energy din SmartThings Energy3, ofera posibilitatea de economisire inteligenta a energiei.

Samsung va prezenta cea mai recenta gama de electrocasnice digitale, precum noul combo – masina de spalat si uscator BESPOKE AI™, in cadrul evenimentului IFA 2023, care incepe pe 1 septembrie.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?