hit.ro  »  Altceva  »  Electrocasnice Smart  »  CES 2024: Samsung aplica cea mai recenta tehnologie AI la aspiratorul robot cu mop

CES 2024: Samsung aplica cea mai recenta tehnologie AI la aspiratorul robot cu mop

calendar_month 28 Dec 2023, 16:55


CES 2024: Samsung Electronics va dezvalui o noua gama de aspiratoare care redefineste curatenia casei prin intermediul inteligentei artificiale

Samsung aplica cea mai recenta tehnologie AI la aspiratorul robot cu mop ce asigura o functie de curatare cu abur avansata 

Samsung Electronics va dezvalui la CES® 2024 o noua gama de aspiratoare sustinuta de inteligenta artificiala avansata. Noul aspirator robot cu mop, Bespoke Jet Bot Combo, asigura functii imbunatatite prin intermediul inteligentei artificiale si curatare cu abur pentru ca utilizatorii sa mentina curatenia in case mult mai usor.

,,Sunt incantat sa va prezint noua noastra linie de aspiratoare pentru 2024, Bespoke Jet Bot Combo care utilizeaza cea mai recenta tehnologie AI pentru a imbunatati semnificativ experienta de utilizare. Cu putere mare, noile aspiratoare duc experienta de curatare la un alt nivel prin caracteristici inovatoare. Credem cu tarie ca aceste noi aspiratoare vor face curatenia mai placuta pentru clientii nostri.", a declarat Moohyung Lee, EVP si sef al echipei Customer Experience din cadrul diviziei Digital Appliances, Samsung Electronics. 

Bespoke Jet Bot Combo  aduce o multime de functii avansate, bazate pe AI, pentru o casa mai curata 

Bespoke Jet Bot Combo este un robot de curatare cu mop sustinut de inteligenta artificiala care imbunatateste experienta utilizatorului atat in timpul, cat si dupa curatare. Recunoasterea actualizata a obiectelor prin AI aplicata Bespoke Jet Bot Combo evolueaza din tehnologia introdusa anterior in Bespoke Jet Bot™ AI+. Bespoke Jet Bot Combo identifica un numar mai mare de obiecte printr-un senzor 3D pentru o curatare mai precisa.

Cea mai notabila imbunatatire este faptul ca functia AI Object Recognition (recunoasterea obiectelor prin intermediul inteligentei artificiale) permite detectarea spatiului si peretilor pentru a oferi utilizatorilor experiente de curatare mai bune. Recunoasterea implica si clasificarea zonele cartografiate, cum ar fi o camera de zi si o bucatarie, sugerarea automata a ,,zonelor interzise", cum ar fi baia, veranda sau intrarea, pentru evitarea zonelor desemnate. Cand Bespoke Jet Bot Combo detecteaza o pata, se duce la statia de colectare pentru a incalzi lavetele mopului cu abur si apa la temperatura ridicata si apoi se intoarce in zona identificata pentru a o curata. Cu lavete umede care se invart la 170 RPM, Bespoke Jet Bot Combo poate curata in mod eficient chiar si petele intarite, ceea ce reduce interventia utilizatorului intr-o varietate de medii.

In plus, modelul poate detecta chiar si tipul de podea, folosind o caracteristica numita AI Floor Detect. Aceasta face distinctia intre podelele dure si covoare si apoi isi mareste automat puterea de aspirare care este adecvata chiar si pentru aspirarea prafului profund din covoare. In plus, ajuta la prevenirea umezirii covoarelor utilizatorilor si a contaminarii acestora cu lavetele murdare ale mopului. Cand Bespoke Jet Bot Combo detecteaza un covor, determina daca sa ridice lavetele mopului sau sa le detaseze la statia de curatare pentru a evita contaminarea incrucisata.

Bespoke Jet Bot Combo asigura o curatenie completa. Statia de colectare furnizeaza un sistem de curatare totala in trei pasi pentru lavetele mopului, care include spalarea automata, curatarea cu abur si uscarea automata cu aer cald. Dupa ce spala lavetele mopului cu apa fierbinte incalzita de abur la temperatura ridicata, pulverizeaza abur pe ele pentru a preveni mirosurile, permitand o intretinere mai igienica.Disponibilitate

Pentru a testa Bespoke Jet Bot Combo, participantii la CES® 2024 pot vizita standul Samsung. Bespoke Jet Bot Combo este in prezent in curs de dezvoltare, iar caracteristicile descrise mai sus pot suferi modificari.

 

Sondaj

Ce placa video aveti?