Samsung anunta cea de-a patra editie a campionatului de PUBG
3/36357
calendar_month 21 Mar 2024, 10:20


Cei interesati se pot înscrie pana pe 25 martie pentru sansa de a castiga cel mai nou si performant telefon Samsung de pe piata dotat cu inteligenta artificiala

Samsung Electronics Romania a dat startul celei de-a patra editii a campionatului de PUBG MOBILE. Sub umbrela #EmbraceYourGame, aceasta competitie îsi propune sa le ofere jucatorilor pasionati de PUBG MOBILE ocazia sa îsi demonstreze abilitatile si sa concureze pentru sansa de a castiga unul din cele 4 telefoane Samsung Galaxy S24 Ultra dotate cu inteligenta artificiala.

,,#EmbraceYourGame este mai mult decat o platforma de comunicare. Ea reprezinta angajamentul nostru de a fi alaturi de cei care, prin dedicare si talent, reusesc sa îsi duca pasiunile la urmatorul nivel. Ne bucuram sa fim pentru al 4-lea an consecutiv sustinatori ai comunitatii de mobile gaming prin intermediul acestui campionat ce aduce împreuna cei mai buni jucatori si demonstreaza ca gaming-ul pe telefoanele mobile este mai mult decat un hobby – ci este despre a-ti demonstra abilitatile si a te dezvolta într-un mediu competitiv”, spune Simona Panait, Head of Marketing Samsung Electronics Romania & Bulgaria.

Competitia va avea doua perioade de înscriere:

Perioada I: 12 - 18 martie
Perioada a II-a: 19 - 25 martie

Calificarile se vor derula tot în doua runde, pe 21 martie si pe 28 martie.

Finala va avea loc în Bucuresti, pe 30 martie, la Nexus Gamers Pub, cel mai mare hub dedicat pasionatilor de jocuri pe mobil. Participantii la eveniment vor avea, astfel, ocazia sa sustina fizic finalistii competitiei, iar online, finala va putea fi urmarita live, pe canalul de YouTube al lui Tedereu.

Pentru înscrieri si detalii suplimentare, va invitam sa vizitati samsung.com/ro/embrace-your-game/.

O experinta de gaming de top cu Galaxy S24 Ultra

Pasionatii de PUBG MOBILE care se înscriu în competitie vor avea sansa de a castiga unul din cele 4 telefoane din seria Galaxy 24, dotate cu tehnologia Galaxy AI, care le va asigura o experienta de joc captivanta si super realista. Experienta de gaming cu Galaxy este mai intensa datorita îmbunatatirilor hardware si software. Galaxy S24 Ultra are un sistem optim de control termic cu vapor chamber16 de maximum 1,9 ori mai mare, îmbunatatind temperatura de la suprafata dispozitivului si, în acelasi timp, maximizand puterea de performanta sustinuta. Tehnologia ray-tracing permite obtinerea unor imagini realiste, cu un efect superior de umbra si reflexie. Iar prin colaborarea cu parteneri de gaming de top din industrie, Galaxy S24 le permite utilizatorilor sa se bucure si mai mult de jocurile lor preferate.

Imaginile sunt mai vibrante si mai captivante pe cel mai stralucitor ecran Galaxy de pana acum17. Galaxy S24 atinge o luminozitate de varf de 2.600 nits si ofera o vizibilitate îmbunatatita în spatiile exterioare cu Vision Booster.

Despre competitia PUBG

Competitia PUBG MOBILE se numara printre numeroasele actiuni initiate de Samsung ca parte din platforma globala Embrace Your Game, ce reuneste toate initiativele brandului din zona de gaming. De la participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de continut, initiative ale creatorilor de continut de gaming, si pana la organizarea de competitii de gaming proprii, asa cum este si aceasta.În 2023, peste 600 de pasionati de mobile gaming s-au înscris în competitia de PUBG MOBILE.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?