Produsele Acer Vero si dispozitivele de jocuri Predator obtin premii de design la premiile Red Dot 2024
3/36956
calendar_month 25 Iun 2024, 08:48


Produsele de jocuri Acer si Predator au fost onorate cu paisprezece premii Red Dot pentru inovatia in design de produs in acest an.

Marca Predator a obtinut multe premii cu laptopurile sale de gaming de inalta performanta, routerele avansate Wi-Fi 7 si 5G si desktop-ul Predator Orion X, prietenos cu bricolaj. Linia Acer Vero, constienta de mediu, continua sa impresioneze expertii mondiali in design, castigand recunoastere pentru laptopul Aspire Vero 16 neutru din carbon, doua monitoare si proiectorul inteligent Vero PL3510ATV fara mercur.

In plus, camera stereo inovatoare Acer SpatialLabs ™ Eyes si laptopul Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition din linia sa de produse 3D captivante au fost, de asemenea, premiate impreuna cu laptopurile Swift Go de 14 si 16 inchi si mini-PC-ul Acer Revo Box.

Competitia Red Dot Award este una dintre cele mai ravnite marci ale calitatii designului si recunoaste expresia creativa a designerilor si companiilor prin munca lor.

Succesul continuu al Acer de a primi mai multe premii prestigioase de design si o lista tot mai mare de realizari vorbeste despre capacitatea marcii de a oferi design si performanta de top in portofoliul sau larg.

Beneficiarii Acer Red Dot Award: Product Design 2024 sunt urmatorii:

Acer Aspire Vero 16
Proiector inteligent Acer Vero PL3510ATV
Monitor Acer Vero CB343CUR D
Monitor Acer Vero BR277 E3
Camera stereo Acer SpatialLabs Eyes
Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition
Acer Swift Go 14
Acer Swift Go 16
Mini PC Acer Revo Box
Predator Helios 18
Predator Helios Neo 16
Predatorul Orion X
Router Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh
Predator Connect X7 5G CPESondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?