Jackpot! Iata cum poti sa castigi marele premiu online
3/35082
calendar_month 14 Iul 2023, 11:35

Jackpotul este cel mai vânat termen, în lumea jocurilor de noroc, deoarece el este simbol al premiilor cu valori uriașe. Jackpot-ul este fix sau progresiv, iar acesta din urmă reprezintă un tip care presupune acumularea unui procent din mizele plasate de toți cei care joacă un joc. În mod firesc, variantele cele mai populare de jocuri ajung să genereze și cele mai importante astfel de premii.

Cum poți câștiga marele Jackpot online

Jackpot-ul există în lumea gamblingului de sute de ani, încă de pe vremea când nu apăruseră cazinourile moderne, iar jocurile de noroc se rezumau la jocuri de cărți sau zaruri. Despre online, nici nu putea fi vorba! Cu toate acestea, existau jocuri în care mizele se adunau, iar o mână câștigătoare îi oferea unui norocos posibilitatea de a pune mâna pe toată suma acumulată, pentru ca mai apoi să exclame, cu bucurie, “Jackpot!“

Progresul tehnologic din ultimii ani a condus la apariția platformelor de joc virtuale, care au preluat conceptul de Jackpot și l-au transformat într-o opțiune de câștig atractivă prin dinamismul său, dar și prin faptul că este conectată la jocuri, nu la platforma în sine. Cum multe dintre jocurile care pot genera un astfel de premiu sunt disponibile pe mai multe platforme, procentele adunate din mai multe locuri permit atingerea unor sume uriașe la nivelul premiului de tip Jackpot.

Online, există mai multe tipuri de jocuri pe care le poți încerca, iar posibilitatea de Jackpot este prezentă în categorii diverse. Printre cele mai importante premii de acest tip sunt cele care pot fi câștigate la jocurile de masă, așa cum este ruleta online cu Jackpot. Cu toate acestea, dacă vrei să te bucuri de o varietate și mai mare de jocuri în care poți nimeri o combinație care să genereze un câștig impresionant, descoperă jackpotul la aparate - sloturile online dispun, în general, de Jackpot progresiv, a cărei valoare poate să ajungă la sume extrem de ridicate. La fel ca în cazul jocurilor din sălile de teren, premiul progresiv se cumulează, prin “oprirea“ unui procent din mizele celor care se joacă în cadrul unui joc.

Online, există foarte multe jocuri cu popularitate crescută, în special cele precum:

- Seria Age of the Gods (Goddess of Wisdom, Rulers of Olympus, Medusa & Monsters, Furious, Prince of Olympus etc.)

- Great Blue Jackpot

- Everybodys Jackpot

- Jackpot Bells

- Land of Gold

Acestea ajung, în unele cazuri, să genereze jackpot-uri de ordinul milioanelor de euro, iar o mână norocoasă poate să îi aducă gamblerului un câștig asemănător precum potul cel mare de la loterie. În plus, dacă vrei să îți testezi norocul, te poți antrena apelând la versiunea demonstrativă a tuturor jocurilor prezentate. Pe lângă jackpotul la aparate, există astfel de premii și la mesele de ruletă, pe care le poți descoperi și testa în cadrul aceleiași platforme.În concluzie, jackpotul este un premiu care poate să ajungă la valori extrem de ridicate. Dacă te alături unei platforme moderne de gambling online, ai posibilitatea să găsești jocuri care îți oferă șansa unor jackpoturi generoase. Alege să te distrezi cu responsabilitate și să îți oferi posibilitatea unui succes memorabil!

Sursa foto: Unsplash.com