Inscrierile pentru "Premiile de fotografie OnePlus 2024" sunt acum deschise
3/36596
calendar_month 30 Apr 2024, 16:25


Pasionatii de fotografie din intreaga lume sunt invitati la "Premiile de fotografie OnePlus 2024" 

Acesta este al patrulea an consecutiv in care OnePlus si IPA au colaborat pentru a gazdui OPA.
 
Brandul tehnologic global OnePlus a lansat astazi 2024 OnePlus Photography Awards (OPA) in parteneriat cu International Photography Awards (IPA) — platforma globala care incurajeaza fotografiile sa descopere si sa partajeze creatii artistice — aducand impreuna imagini premium pentru smartphone-uri experiente pentru mai multi pasionati de fotografie din intreaga lume.

Pentru a oferi o platforma si mai deschisa pentru toti pasionatii de fotografie mobila, ambasadorii Hasselblad si maestrii Hasselblad se vor alatura arbitrilor profesionisti ai OPA 2024 alaturi de expertii in produse de imagistica OnePlus si de echipa profesionista a juriului IPA. Anul acesta, OnePlus introduce recompense si mai interesante, inclusiv premii in bani de pana la 10.000 USD plus un dispozitiv OnePlus gratuit pentru castigatorul premiului Fotografia anului, pentru a incuraja pasionatii de fotografie din intreaga lume sa participe la OPA 2024.

„OnePlus considera ca fotografia este mai mult decat simpla documentare pasiva a ceea ce exista in fata obiectivului; trebuie sa caute in mod activ sa creeze si sa surprinda momente care sa lase un impact de durata. Scopul nostru este de a oferi utilizatorilor puterea de a transforma scene obisnuite in experiente extraordinare prin arta fotografiei”, a declarat Emily Dai, sefa Global Brand and Marketing la OnePlus. „Pe baza colaborarii noastre pe termen lung cu IPA, asteptam cu nerabdare sa lucram si mai strans impreuna pentru a explora viitorul fotografiei profesionale pe telefoanele mobile. Prin co-gazduirea concursurilor de fotografie, ne propunem sa le oferim mai multor pasionati de fotografie din intreaga lume sa-si amplifice tonul distinctiv si emotia unica si sa transforme momentele in capodopere de neuitat pe telefoanele lor mobile.”

„Suntem incantati sa colaboram din nou cu OnePlus in 2024. Colaborarea noastra a contribuit la realizarea unor progrese uriase in fotografia mobila in ultimii trei ani si suntem incantati sa continuam sa lucram alaturi de o organizatie care pune creativitatea si calitatea atat de clar in prim-plan. . Rolul continuu al OnePlus ca smartphone oficial al IPA intareste pasiunea noastra comuna pentru promovarea mestesugului fotografiei prin inovatie”, a declarat Hossein Farmani, presedinte si fondator al International Photography Awards. „OnePlus impinge in mod constant granitele pentru a atinge imposibilul in fotografia mobila. Prin tehnologia sa de ultima ora si prin angajamentul de a oferi comunitatii sale globale cele mai bune produse posibile, OnePlus ofera utilizatorilor o platforma pentru exprimare creativa nelimitata si asteptam cu nerabdare sa ducem aceasta colaborare la noi culmi in 2024!”

Fiind Smartphone-ul oficial al IPA 2024, OnePlus 12 este un maestru al fotografiei cu un sistem de camera de calitate profesionala, construit pe hardware-ul de varf si algoritmi avansati de procesare a imaginii, dezvoltati in colaborare cu Hasselblad. Dispunand de a patra generatie de camera Hasselblad pentru mobil, OnePlus 12 este echipat cu un senzor cu unghi larg Sony LYT-808, primul din industrie, camera teleobiectiva periscop de 64MP 3x, camp vizual de 114°, camera ultra-larga de 48MP, cel mai recent algoritm RAW HDR, si modul portret Hasselblad recent modernizat. Impreuna, aceste caracteristici ofera o camera fara efort de nivel profesional care formeaza baza pentru cea mai buna experienta de fotografie mobila vreodata.