hit.ro  »  Altceva  »  Concursuri  »  Fa-ti cadou un laptop. Il poti castiga numai cu Hit.ro!

Fa-ti cadou un laptop. Il poti castiga numai cu Hit.ro!

calendar_month 17 Aug 2009, 17:28
Cum castigi premiul? Postezi cel putin 200 de comentarii la articolele si stirile de pe Hit.ro si intri automat in cursa pentru castigarea unui laptop.

Pentru a comenta articolele de pe site trebuie sa fii membru in comunitea Hit.ro. Daca nu esti inca membru, fa-ti un cont aici, apoi posteaza cel putin 200 de comentarii la articolele site-ului si ai intrat in concurs.

Daca ai deja un cont de user si parola pe site, nu iti ramane decat sa te loghezi, sa accesezi articolele dorite si sa adaugi comentariile tale in sectiunea „Opiniile cititorilor”.

Pentru ca ne dorim sa dezvoltam comunitatea Hit.ro, numai cei care posteaza cel putin 200 de comentarii in perioada17 august – 17 octombrie 2009 vor putea participa la tragerea la sorti.

Au mai multe sanse acei useri care se implica activ in dezvoltarea comunitatii site-ului, cei care au vechime pe site si cei care ajuta ceilalti membri ai comunitatii Hit.ro cu informatia pe care o posteaza.

Toti userii care posteaza minim 200 de comentarii in perioada 17 august – 17 octombrie 2009 la oricare din articolele site-ului Hit.ro intra in concurs.

Castigatorul va fi desemnat dupa data de 17 octombrie 2009 prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro.

Mentionam ca un user nu poate posta mai mult de 3 comentarii pentru o singura stire sau un singur articol. Daca e necesar sa reveniti asupra unei stiri cu mai multe pareri sau sa raspundeti unui alt user, o puteti face in limita a 3 comentarii.

*La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.
** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului.
*** In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 7 zile la solicitarea de a ridica premiul, extragerea va fi repetata.
 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?