hit.ro  »  Altceva  »  Concursuri  »  Editia a IV-a: "Suna telefonul? Raspunde pe forum!"

Editia a IV-a: "Suna telefonul? Raspunde pe forum!"

calendar_month 06 Oct 2009, 14:20
Comenteaza pe forum despre telefoane mobile si poti castiga un smartphone Alcatel!

Cum participi?
Comentezi pe forumul Hit.ro despre telefoane mobile si poti sa castigi unul dintre telefoanele marca Alcatel: OT Mini si OT Tribe.

Mai multe comentarii, mai multe sanse!

Pentru a comenta pe forum trebuie sa fii membru in comunitatea Hit.ro. Daca nu esti inca membru, fa-ti un cont aici apoi intra pe forum, posteaza comentarii si pareri si ai intrat in concurs! Daca esti deja membru in comunitatea Hit.ro (adica ai un cont de utilizator si parola pe site) nu iti ramane decat sa te loghezi, sa comentezi la subiectul preferat si ai intrat in concurs.

Pentru ca ne dorim sa dezvoltam comunitatea Hit.ro, cei care posteaza cele mai multe comentarii pe forum, in sectiunea de telefoane mobile, in perioada de desfasurare a concursului vor avea intaietate in castigarea premiului.

Perioada de desfasurare:
Toate comentariile postate in perioada 06 octombrie – 23 decembrie 2009 la sectiunea de telefoane mobile din forumul Hit.ro intra in concurs. Premiul va fi decernat prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro, intrand in concurs toti cei care au postat comentarii pe forum conform regulamentului.

Ce poti castiga?
Unul dintre telefoanele marca Alcatel: OT Mini si OT Tribe.

*La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.
** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului.
*** In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 7 zile la solicitarea de a ridica premiul, extragerea va fi repetata.
 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?