hit.ro  »  Altceva  »  Concursuri  »  Editia a IV-a: Hit.ro iti da liber la joaca!

Editia a IV-a: Hit.ro iti da liber la joaca!

calendar_month 06 Apr 2009, 17:30
Castigatorul acestui concurs este E. A. Tataru, care semneaza articolele de pe Hit.ro cu userul "Bling_Bling". Felicitari!

Cum castigi premiul?

Comentezi articolele de pe Hit.ro si poti castiga o consola Xbox 360, premiu distribuit de Gameshop.ro. Cadoul nostru de Paste pentru tine!

*Mai multe comentarii, mai multe sanse!*

Pentru a comenta articolele de pe site trebuie sa fii membru in comunitea Hit.ro. Daca nu esti inca membru, fa-ti un cont aici, apoi posteaza cat mai multe comentarii la articolele site-ului si ai intrat in concurs. Daca esti deja membru in comunitatea Hit.ro (adica ai un cont de user si parola pe site), nu iti ramane decat sa te loghezi, sa accesezi articolul dorit si sa adaugi comentariul tau in sectiunea „Opiniile cititorilor”.

Pentru ca ne dorim sa dezvoltam comunitatea Hit.ro, trebuie sa postezi cel putin 100 de comentarii in perioada mentionata pentru a avea sanse la premiu. Astfel, cei care posteaza peste 100 de comentarii in perioada 06 – 19 aprilie vor avea intaietate in castigarea premiului. Au mai multe sanse acei useri care se implica activ in dezvoltarea comunitatii site-ului.

Toate comentariile postate in perioada 06 – 19 aprilie la oricare din articolele site-ului Hit.ro intra in concurs. Castigatorul va fi anuntat dupa data de 19 aprilie 2009 prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro, intrand in concurs toti cei care au postat peste 100 de comentarii pe site.

Ce poti castiga?
O consola Xbox 360, premiu oferit de Hit.ro si Gameshop.ro.

Nu uitati: Cat mai multe comentarii, cat mai multe sanse!


* Premiul este oferit de Gameshop.ro
**La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.
*** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului.
**** In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 7 zile la solicitarea de a ridica premiul, extragerea va fi repetata.
 

Sondaj

Ce placa video aveti?