hit.ro  »  Altceva  »  Concursuri  »  Editia a II-a: Raspunzi corect si castigi MEGA Premii!

Editia a II-a: Raspunzi corect si castigi MEGA Premii!

calendar_month 17 Mar 2009, 14:31
Castigatorul acestui concurs este Carciuc Dragos Gabriel, care semneaza comentariile de pe site-ul Hit.ro cu userul "bytzu". Felicitari!

-------

Premiul va fi decernat dupa incheierea concursului, prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro
Cum participi?
Raspunzi corect la cele trei intrebari despre GTA IV si poti sa castigi super-premiul oferit de Hit.ro. Numai cei care raspund corect la toate cele trei intrebari intra in concurs. Raspunsurile corecte le vei gasi, cu siguranta, pe Hit.ro!

Citeste cu atentie regulamentul, apoi participa. CLICK AICI!

Mai multe participari, mai multe sanse!

Ce trebuie sa faci?
Pentru a-ti spori sansele la castig, nu trebuie decat sa participi de mai multe ori. Iti oferim posibilitatea sa participi zilnic la concurs. In fiecare zi, ai inca o sansa! Ai voie sa participi o singura data pe zi.

Numai cei care sunt inscrisi pe Hit.ro pot participa la concurs. Asa ca logheaza-te (sau inscrie-te aici daca nu ai deja cont), raspunde la intrebari si ai intrat in concurs!

Pentru ca ne dorim sa dezvoltam comunitatea Hit.ro, cei care participa zilnic vor avea intaietate la castigarea premiului. Intra in concurs numai cei care au participat in fiecare zi in perioada 17 – 31 martie 2009 si numai cei care au raspuns corect la cele trei intrebari.

Ce poti castiga?
Un joc Grand Theft Auto IV pentru Xbox 360, cel mai bine vandut joc al tuturor timpurilor. Ai toate motivele sa il vrei!

Perioada de desfasurare:17 – 31 martie 2009
Premiul va fi decernat dupa incheierea concursului, prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro, intrand in concurs toti cei care au raspuns corect la toate intrebarile, conform regulamentului.

Nu uita: Participi in fiecare zi si ai mult mai multe sanse!

* La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.
** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului.
*** In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 3 zile la solicitarea de a ridica premiul, extragerea va fi repetata.
 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?