hit.ro  »  Altceva  »  Concursuri  »  Castiga-ti dreptul de a fi in siguranta pe Internet

Castiga-ti dreptul de a fi in siguranta pe Internet

calendar_month 20 Ian 2010, 12:02
UPDATE: Perioada de desfasurare a concursului se va prelungi cu inca o sapatamana. Astfel, data incheierii concursului va fi 10 februarie 2010, iar perioada de votare a castigatorilor de catre userii Hit.ro se va desfasura intre 11 - 15 februarie 2010. Vezi mai multe detalii pe forumul Hit.ro.

Regulamentul concursului si premiile puse in joc raman acelasi.

Succes!
Cum participi?
Acceseaza forumul Hit.ro, sectiunea Internet, posteaza-ti parerea despre securitatea pe Internet sau posteaza o stire, ori un articol pe aceeasi tema si poti sa castigi una din cele 8 licente G Data InternetSecurity 2010 oferite de IT Sistem Services distribuitor exclusiv G Data Software in Romania.

Pentru a comenta pe forum trebuie sa fii membru in comunitatea Hit.ro. Daca nu esti inca membru, fa-ti un cont aici apoi intra pe forum, posteaza pareri, stiri ori articole si ai intrat in concurs! Daca esti deja membru in comunitatea Hit.ro (adica ai un cont de utilizator si parola pe site) nu iti ramane decat sa te loghezi, sa postezi pe subiectul din forum si ai intrat in concurs.

Cine castiga?
Premiile se vor cuveni, in primul rand, acelor useri care vor posta pe forumul Hit.ro cele mai interesante stiri si articole despre securitatea pe Internet, dar si celor care vor avea cele mai relevante pareri si comentarii despre subiectul concursului. Castigatorii vor fi desemnati prin vot de catre ceilalti useri ai site-ului. Astfel, un user are dreptul sa propuna 8 potentiali castigatori in functie de relevanta comentariilor, stirilor sau a articolelor postate de acestia pe forumul Hit.ro.

Participantii care cumuleaza cele mai multe voturi vor fi desemnati castigatori.

NOTE:
- Voturile se vor putea acorda incepand cu ziua imediat urmatoare incheierii concursului. Perioada de votare a castigatorilor de catre userii Hit.ro se va desfasura intre 04 – 08 februarie 2010.
- Toti userii site-ului vor avea posibilitatea de a vota. De asemenea, participantii la concurs vor avea si ei posibilitatea de a vota castigatorii, fara a se putea vota pe ei insisi.

Ce poti castiga?
Una din cele 8 licente G Data InternetSecurity 2010 oferite de IT Sistem Services, distribuitor exclusiv G Data Software in Romania!

Perioada de desfasurare: 20 ianuarie – 03 februarie 2010
Toate comentariile postate in aceasta perioada la sectiunea de Internet din forumul Hit.ro intra in concurs.

*La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.
** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului.
*** In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 7 zile la solicitarea de a ridica premiul, premiile vor fi repartizate. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?