Acer castiga mai multe premii iF Design 2024
3/36597
calendar_month 30 Apr 2024, 17:05


Laptop-uri cu inteligenta artificiala, dispozitive de jocuri, design de ambalaj ecologic pentru biciclete electrice si software din seria AcerSense acordate de jurii

Mai multe produse din gama cuprinzatoare de inovatii Acer au primit premiul iF Design Award in 2024, adaugand la lista realizarilor sale de design. Lista castigatoare include laptopurile Swift Go 14 si Swift Go 16 AI si Predator Connect X7 5G CPE, primul CPE pentru jocuri 5G Wi-Fi 7 din lume. Au fost premiate mai multe produse de calculator, inclusiv desktop-ul de gaming upgradabil Predator Orion X, Acer Revo Box Mini PC si colectia de software AcerSense. De asemenea, atrag atentia juriului din acest an si modelele de ambalaj ecologice pentru bicicleta electrica Acer ebii si mouse-ul Acer.

Premiile iF Design din acest an au inregistrat aproape 11.000 de propuneri de la aproape 5.000 de participanti din intreaga lume. Echipa de 132 de experti in design a organismului de atribuire a fost insarcinata sa evalueze si sa puncteze toate inscrierile pe baza criteriilor de diferentiere, forma, functie, idee si impact. Design-urile Acer au primit constant acest premiu prestigios si au obtinut un mare succes in competitie in ultimii ani, plasandu-se in prezent in top 50 din 7.236 de companii la nivel global in clasamentul iF Design Rankings din 2020-2024.

Beneficiarii Acer iF Design Awards 2024:

Acer Swift Go 14 si 16 : Cele mai recente laptopuri Swift Go ofera performanta pregatita pentru AI, portabilitate si afisaje OLED impresionante in aceste dispozitive, in timp ce suita Acer de instrumente de videoconferinta asistata de AI plus balamaua de 180 o permite o colaborare fara probleme si o utilizare flexibila.

Predator Helios 18 : Laptopul pentru jocuri de 18 inchi combina procesoare puternice, un afisaj Mini LED si conexiune Wi-Fi 7. Jucatorii vor simti si vor vedea diferenta in designul sau unic al tastaturii, prezentand noul MagKey 3.0 pe tastele WASD cu un set de optiuni comutabile. Una este tastele brevetate MagClick cu comutatoare mecanice pentru un raspuns mai tactil, in timp ce cealalta este un set de taste MagSpeed ​​cu modele anti-alunecare si iluminare dinamica LED la fiecare apasare de tasta.

Predator Helios Neo 16 : Predator Helios Neo 16 echilibreaza componentele de ultima ora si cele mai noi caracteristici pentru a oferi un joc fluid. Noul laptop de 16 inchi are o estetica futurista, cu iluminare dinamica personalizabila pe tastatura si logo, plus coduri gravate cu laser pe capacul sau elegant, anodizat negru, care ar intriga orice jucator sa-si dezvaluie mesajele ascunse.

Desktop Predator Orion X : Desktop-ul de jocuri Predator Orion X a fost creat ca o putere de jocuri compacta, cu un aspect distinctiv inspirat de SF. Sasiul prietenos cu bricolaj masoara doar 15,4 litri cu zone compartimentate pentru a simplifica upgrade-urile si intretinerea. Pentru a completa aspectul sau futurist este un set de casti care se sprijina pe partea superioara a dispozitivului si o oferta generoasa de corpuri de iluminat RGB personalizabile situate in interior si in exterior.

Acer Revo Box Mini PC : Un mini PC versatil cu o putere mare de performanta, fara volumul unui computer desktop traditional. Factorul sau de forma compact de 9,5 L se potriveste in aproape orice spatiu de acasa sau de la birou si vine cu o optiune pentru un kit de montare VESA rotativ patentat, care ii permite sa fie ascuns cu usurinta in spatele televizoarelor sau ecranelor.Predator Connect X7 5G CPE : Fiind primul router 5G CPE pentru jocuri din lume cu Wi-Fi 7, dispozitivul ofera operare Multi-Link, conectivitate duala+ pentru internet de mare viteza, imbunatatind experienta de joc cu intarziere si tamponare minime. Avand un design elegant si modern, cu un logo Predator subtil deasupra care ajuta la indicarea puterii semnalului, Predator Connect X7 arata grozav in orice configuratie de joc sau mediu acasa.

Ambalaj ecologic Acer ebii: designul ambalajului bicicletei electrice ebii reflecta temele de baza ale produsului de simplitate, inteligenta si durabilitate ecologica. Acesta isi propune sa rezolve punctele dureroase cu ambalarea bicicletelor, care se concentreaza adesea pe protejarea produsului in timpul transportului si are ca rezultat procese complicate de despachetare si asamblare. Dupa deblocarea cataramei de pe cutia exterioara, deschiderea laterala poate fi ridicata cu usurinta cu o mana pentru a scoate bicicleta. Cu cativa pasi simpli, structura de carton poate fi apoi refolosita intr-un suport de biciclete, extinzandu-si simultan ciclul de viata, reducand si deseurile.

Ambalaj ecologic Acer Mouse: Gandul din spatele designului sau este atat functional, cat si inovator, deoarece poate gazdui diferite modele de mouse si dimensiuni de baterie simultan, reducand in acelasi timp amprenta ecologica a ambalajului. Foloseste hartie de celuloza turnata si constructie captusita cu hartie care ajuta la minimizarea deseurilor prin eliminarea utilizarii plasticului, reducand dimensiunea si greutatea acestuia in comparatie cu generatiile anterioare si simplificand procesul de asamblare, reluand angajamentul marcii Acer fata de sustenabilitate.

Aplicatii din seria AcerSense: Colectia Acer de solutii software pentru laptopuri este compusa din AcerSense pentru productivitate, NitroSense pentru suport pentru jocuri si TravelMateSense pentru solutii de afaceri. Acestea ofera servicii personalizate pentru diversi utilizatori si scenarii, cum ar fi gestionarea performantei dispozitivului, personalizarea efectelor de iluminare sau realizarea unor imbunatatiri rapide ale calitatii audio/video, ajutand utilizatorii sa indeplineasca sarcinile de zi cu zi sau sa performeze mai bine in joc. Prin cercetari ample, Acer a obtinut informatii despre functiile software pe care diversi utilizatori le necesita si si-a propus sa creeze platforme all-in-one pentru a minimiza numarul de aplicatii instalate pe dispozitive. Designurile lor au fost create pentru a prezenta caracteristici distincte si aparitii vizuale. AcerSense are o schema de culoare verde proaspat, favorizand o atmosfera zilnica relaxanta. Pentru jocuri, NitroSense incorporeaza elemente futuriste si mai captivante prin designul interfetei si avatarurile sale. In cele din urma, TravelMateSense pentru afaceri prezinta o culoare verde subtila, reprezentand o caracteristica mai profesionala si mai compusa.