hit.ro  »  Altceva  »  Concursuri  »  200 e numarul norocos! Postezi cel putin 200 de comentarii si poti castiga un laptop!

200 e numarul norocos! Postezi cel putin 200 de comentarii si poti castiga un laptop!

calendar_month 15 Mai 2009, 16:55
Cum castigi premiul? Postezi cel putin 200 de comentarii la articolele si stirile de pe Hit.ro si intri automat in cursa pentru castigarea unui laptop.

Update la regulament: Mentionam ca un user nu poate posta mai mult de 3 comentarii pentru o singura stire sau un singur articol. Daca e necesar sa reveniti asupra unei stiri cu mai multe pareri sau sa raspundeti unui alt user, o puteti face in limita a 3 comentarii.

Pentru a comenta articolele de pe site trebuie sa fii membru in comunitea Hit.ro. Daca nu esti inca membru, fa-ti un cont aici, apoi posteaza cel putin 200 de comentarii la articolele site-ului si ai intrat in concurs.

Daca ai deja un cont de user si parola pe site, nu iti ramane decat sa te loghezi, sa accesezi articolele dorite si sa adaugi comentariile tale in sectiunea „Opiniile cititorilor”.

Pentru ca ne dorim sa dezvoltam comunitatea Hit.ro, numai cei care posteaza peste 200 de comentarii in perioada 15 mai – 15 august 2009 vor putea participa la tragerea la sorti.

Au mai multe sanse acei useri care se implica activ in dezvoltarea comunitatii site-ului, cei care au vechime pe site si cei care ajuta ceilalti membri ai comunitatii Hit.ro cu informatia pe care o posteaza.


Toti userii care posteaza peste 200 de comentarii in perioada 15 mai – 15 august 2009 la oricare din articolele site-ului Hit.ro intra in concurs.

Castigatorul va fi desemnat dupa data de 15 august 2009
prin tragere la sorti organizata in redactia Hit.ro.

*La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.
** In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator, conform regulamentului.
*** In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 7 zile la solicitarea de a ridica premiul, extragerea va fi repetata.
 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?