hit.ro  »  Altceva  »  Auto  »  Un nou showroom auto s-a deschis in Bucuresti zona de vest

Un nou showroom auto s-a deschis in Bucuresti zona de vest

calendar_month 15 Dec 2023, 18:30


Companie cu experienta de peste 30 de ani in domeniul auto, Tiriac Auto, a deschis portile unui nou showroom, in zona Bucuresti Militari, pentru care a investit peste 600.000 de euro.  

Noul showroom, amplasat pe Bd. Iuliu Maniu 333, are o suprafata de peste 600 de metri patrati si  include doua zone dedicate autovehiculelor noi marca Hyundai, si respectiv auto rulate, comercializate prin divizia Tiriac Auto Rulate. Clientii vor avea la dispozitie in aceasta locatie o echipa dedicata de consilieri de vanzari, care le vor oferi consultanta si asistenta pe intreg parcursul procesului de achizitie auto.

„Suntem incantati sa deschidem acest nou showroom in zona Bucuresti Militari. Este un pas important in strategia noastra de consolidare si extindere a retelei de distributie pe piata auto locala.  Ne-am dorit sa fim mai aproape de clientii nostri din zona de vest a capitalei pentru a le oferi o experienta de cumparare la cel mai inalt nivel, in conformitate cu standardele Tiriac Auto. Noul showroom din bulevardul Iuliu Maniu este menit sa livreze produse si servicii accesibile, dintr-un mix variat de branduri auto pentru autovehiculele rulate, dar si gama completa de modele noi ale uneia dintre cele mai populare marci in Romania: Hyundai”, a declarat Marius Marian, CEO Tiriac Auto.

Showroomul Hyundai este proiectat si amenajat la standardele Hyundai, oferind clientilor o experienta moderna de cumparare. Spatiul este luminos si amplu, iar autovehiculele expuse acopera intreaga gama, de la modele de oras, la SUV-uri si masini electrice.  Clientii pot testa si evalua autovehiculele in conditii reale, iar consilierii de vanzari sunt pregatiti sa le ofere toate informatiile necesare.

Pentru Tiriac Auto Rulate, divizia care se ocupa cu achizitia si comercializarea de autovehicule rulate, acesta este un moment important, reprezentand a doua lansare de showroom din acest an in Bucuresti, dupa cea din Bd.Expozitiei Nr.2, locatie inaugurata in vara acestui an, pe o suprafata de peste 550 mp. 

Reteaua de showroomuri Tiriac Auto isi desfasoara activitatea de vanzare auto noi si auto rulate in prezent in sase orase: Bucuresti, unde reteaua include 7 showroomuri, Bacau, Brasov, Constanta, Oradea si Pitesti, fiecare dintre acestea beneficiind de echipe dedicate de consultanti de vanzari si achizitori, precum si parc auto propriu. 

Tiriac Auto estimeaza ca va finaliza anul 2023 cu vanzari de peste 2.400 de autovehicule noi marca Hyundai si 4.800 auto rulate. 

sursa foto: tiriacauto.ro

 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?