hit.ro  »  Altceva  »  Auto  »  Roti complete pentru Dacia Logan

Roti complete pentru Dacia Logan

calendar_month 16 Mai 2022, 11:20


Nu doar pentru un posibil control rutier, ci mai ales pentru siguranta ta si a pasagerilor este important sa îti echipezi masina corespunzator în orice anotimp. Daca anvelopele pe care masina ta Dacia Logan le are în acest moment sunt uzate sau se apropie de limita pragului de uzura, atunci este cazul sa cauti anvelopele de schimb potrivite.

În cazul în care nu stii de unde sa începi cautarile, nu îti face griji! Janta.ro îti ofera solutia potrivita. Ba chiar o solutie completa. Iata în ce consta aceasta.

Roti complete pentru masina ta, Dacia Logan

În cazul în care doresti sa schimbi anvelopele masinii tale Dacia Logan, dar vrei o solutie rapida si eficienta pentru schimbarea din fiecare sezon, atunci alege rotile complete. Acestea sunt livrate montate si echilibrate, gata de pus pe masina, ceea ce îti ofera siguranta ca ai facut cea mai buna alegere, dar si economii considerabile de timp.
Mai mult decat atat, poti apela la serviciile oferite de un service partener janta.ro pentru montajul acestora si în acest fel chiar ai scapat de orice grija. Acest serviciu este valabil doar în cazul în care platesti produsele online, cu cardul, însa este bine de stiut ca în orice colt al tarii te-ai afla, vei gasi cu siguranta service-ul partener.

Configurator virtual 3D

Configuratorul virtual 3D este unul dintre marile beneficii pe care ti le ofera janta.ro. Ce este acest configurator virtual?
Este vorba despre solutia inteligenta pentru identificarea extrem de simpla si de intuitiva a produselor care sunt compatibile în totalitate cu masina ta. Nu este nevoie decat sa introduci cateva dintre datele masinii, iar acest configurator îti gaseste rotile complete potrivite pentru Dacia Logan.
În plus, acesta îti va oferi si o imagine a modului în care vor arata jantele pe masina ta înainte de a le achizitiona. Ce poate fi, asadar, mai sigur decat aceasta solutie?

Cum alegi rotile potrivite pentru Dacia Logan?

Atunci cand alegi rotile potrivite, trebuie sa tii cont nu numai de dimensiunea acestora, ci si de materialul din care sunt realizate jantele sau de producatorul anvelopelor. Exista producatori renumiti pentru anvelopele pe care le produc, pentru rezistenta acestora si pentru designul lor eficient (de exemplu, zgomot mic atunci cand ruleaza).
Poti alege jante aliaj Dacia Logan sau jante din otel, în functie nu numai de modul în care arata acestea pe masina ta – lucru pe care îl poti verifica cu ajutorul configuratorului 3D, ci si în functie de bugetul pe care esti dispus sa îl aloci.

Ce dimensiune este potrivita pentru Dacia ta?

Daca esti posesorul unei masini Dacia Logan, cel mai probabil ai nevoie de anvelope 185/65R15, aceasta fiind una dintre cele mai comune dimensiuni în cazul acestor modele de masini. Cu toate acestea, daca nu esti sigur de dimensiunea pe care trebuie sa o alegi pentru rotile masinii tale, nu îti ramane decat sa introduci datele masinii în motorul de cautare de pe janta.ro, iar rezultatele oferite de configuratorul virtual îti vor arata care este alegerea potrivita.De ce sa alegi roti complete si nu doar anvelope?

În cazul în care ai un singur set de jante, în fiecare sezon trebuie sa pui pe acestea anvelopele potrivite. Pentru a te scuti de eforturi financiare si de timp inutile, este recomandat sa investesti în seturile complete de roti pentru masina. Alege rotile complete pentru Dacia ta si vei simti ca este mai usor sa schimbi anvelopele la începutul sezonului cald sau al celui rece.
Mai mult decat atat, poti comanda de pe site-ul nostru rotile complete, iar acestea vin deja echilibrate, gata pentru a fi puse pe masina.

 

Sondaj

Ce placa video aveti?