Renault deschide comenzile pentru Noul Scenic E-Tech 100% electric
3/35793
calendar_month 15 Dec 2023, 19:00


Scenic E-Tech 100% electric este de astazi disponibil pentru comenzi in Romania. Primele livrari vor avea loc in primavara lui 2024.
 
Gama Scenic va fi formata din trei versiuni de echipare: evolution, techno si, pentru prima data pe un model electric, versiunea esprit alpine, un mix de emotie si sportivitate.
 
Pentru a satisface nevoile clientilor de flote si ale familiilor, pe Scenic E-Tech electric sunt oferite doua capacitati de baterie:
- 60 kWh pentru o autonomie de pana la 430 km (WLTP)
- 87 kWh pentru o autonomie de pana la 625 km (WLTP)

Preturi incepand de la 39.900 € (TVA inclus) pentru versiunea evolution (60 kWh). Versiunea techno autonomie extinsa (87 kWh) este disponibila de la 45.500 € (TVA inclus).

O noua oferta de vehicul electric in segmentul C, care sa raspunda tuturor tipurilor de utilizare

Renault s-a angajat in mobilitatea electrica de mai bine de un deceniu, se bazeaza pe aceasta expertiza si isi accelereaza ofensiva asupra segmentului C pentru a oferi vehicule electrice la preturi accesibile.

Noul Scenic E-Tech electric este conceput pentru familii si nevoia acestora de a calatori liber si in siguranta. Noul model este 100 % electric, plin de tehnologie utila si intuitiva si proiectat intr-un mod mai sustenabil. Este primul vehicul de serie care incapsuleaza obiectivul Renault Group de a deveni un producator de automobile de ultima generatie, sustinand tranzitia corecta. Scenic va putea, deasemenea, sa raspunda nevoilor celor mai pretentiosi clienti de flote, in ceea ce priveste TCO (TotalCost of Ownership), care doresc sa-si controleze cheltuielile si sa se bucure de o autonomie confortabila.

Scenic E-Tech 100% electric: specificatii si versiuni

Scenic E-Tech 100% electric, care a fost dezvaluit in septembrie 2023 la IAA Mobility din München, este acum disponibil pentru comenzi.

 Scenic E-Tech 100% electric este o masina pentru timpul sau si o noua generatie de vehicule de familie.Este mai usor (versiunea cantareste 1 850 kg) si mai compact decat un vehicul mediu din segmentul C (4,47 metri lungime, 1,86 metri latime si 1,57 metri inaltime). Spatiul sau, pe de alta parte, este remarcabil, in primul rand pentru ca este construit pe platforma AmpR Medium (anterior CMF-EV) si in al doilea rand pentru ca are podea plata. Ampatamentul lung (2,78 metri) ofera confort pentru pasagerii din spate, cu o raza ampla a genunchilor de 278 mm si un plafon generos de 884 mm inaltime, in versiunile care vin cu trapa opacizanta Solarbay. Scenic E-Tech 100% electric are un portbagaj generos de 545 de litri, pentru a se potrivi cu tot ce ai nevoie pentru o vacanta distractiva in familie.

Scenic E-Tech electric vine intr-o gama de trei versiuni de echipare: evolution, techno si, pentruprima data pe un vehicul electric, esprit alpine, exprimand atat emotie, cat si sportivitate.

Bateria cu autonomie extinsa (87 kWh) se regaseste pe versiunile techno si esprit alpine, oferind pana la 625 km (WLTP). Versiunea evolution este disponibila cu bateria din gama confort (60kWh), permitand o autonomie de pana la 430 km (WLTP).Toate versiunile au la bord un cablu compatibil cu incarcarea DC de la terminale rapide, precum si un cablu AC7 pentru incarcare casnica. Compatibilitatea cu incarcarea AC trifazata de pana la 22 kWh, tipica terminalelor publice, este disponibila optional pentru intreaga gama.Scenic E-Tech 100% electric: preturi

Pe langa faptul ca este pionierul mobilitatii electrice de peste un deceniu, Renault este hotarat sa o faca accesibila unui numar cat mai mare de oameni, avand preturi competitive la achizitie si leasing,dar si costuri deosebit de atractive de utilizare.

Disponibil pentru comanda din 14 decembrie, preturile incep de la 39.900 €, pentru versiunea evolution 170 CP autonomie confort (60 kWh). Versiunea standard techno 220 CP autonomie extinsa (87 kWh) este disponibila la 45.500€. Fabricat in Franta, la Ampere Electricity Douai Factory, Noul Scenic E-Tech 100% electric va avea primele livrari pentru clientii din Romania in primavara anului 2024. 

Nivel de echipare / Versiune / Pret tarif Euro fara TVA / Pret tarif Euro cu TVA  

evolution / 170 CP autonomie confort / 33,529 / 39,900

techno / 220 CP autonomie extinsa / 38,235 / 45,500

esprit alpine / 220 CP autonomie extinsa / 39,916 / 47,500

* Preturile tarif afisate mai sus includ pretul bateriei electrice si al serviciilor asociate acesteia.