Renault a dezvaluit numele noului sau SUV
3/36099
calendar_month 08 Feb 2024, 16:20


Cel mai recent vehicul din cadrul ofensivei marcii in segmentul C, noul SUV se alatura unei game de modele complementare concepute pentru a satisface toate nevoile clientilor, potrivit renault.ro

Numele noului SUV este Renault Symbioz si va fi dezvaluit in primavara anului 2024.
 
Symbioz suna ca termenul „symbiose” din limba franceza, ce deriva la randul lui din cuvantul „symbiosis” din greaca veche, care inseamna „a trai impreuna”, o valoare adanc inradacinata in ADN-ul Renault si exprimata prin conceptul „voitures à vivre”.

 Este un cuvant care este similar in multe limbi: „symbiosis” in engleza, „simbiose” in spaniola si „simbiosi” in italiana, ceea ce face ca numele Symbioz sa fie usor de inteles de catre un public larg.

Sylvia Dos Santos, Head of Naming Strategy, Renault Marketing Division:

"Pentru acest nou model compact de familie, ne-am dorit sa punem in centrul numelui oamenii si relatia speciala pe care o familie o are cu masina sa.

Numele Symbioz ilustreaza perfect viata alaturi de vehiculul nostru, un loc ce permite pasagerilor sa se identifice cu masina si sa se integreze in mediul inconjurator."


Renault Symbioz si ADN-ul „voitures à vivre”

Symbioz reprezinta noul design al marcii. Noul SUV este cel mai compact hibrid Renault din segmentul C, avand o lungime de doar 4,41 m.

Interiorul este conceput pentru a satisface nevoile intregii familii, cu spatiu si capacitate de incarcaregeneroase.

Acesta prezinta cele mai noi tehnologii Renault, inclusiv:

Noua generatie a plafonului panoramic din sticla Solarbay, care are la baza tehnologia PDLC, ce ii permite opacizarea;
 
Motorul E-Tech full hybrid de 145 CP care echipeaza un vehicul cu greutate redusa (sub 1.500 kg), fapt care confera placere in timpul condusului si un consum redus de combustibil.

Renault isi continua ofensiva in segmentul C

Renault este conectat la clientii sai si determinat sa le satisfaca nevoile, fie ca sunt persoane fizice sau clienti din zona de flote. In acest sens, marca este prezenta in Europa cu o gama de vehicule complementare ce apartin segmentului C, atat modele electrice, cat si hibride:

E-Tech electric:

o Mégane, compact high-tech - 4.20m
o Scénic, noul model electric dedicat familiei devenit referinta - 4.47m

E-Tech full hybrid:

o Symbioz, un SUV compact de familie - 4.41m
o Austral, un SUV premium, high-tech - 4.51m
o Arkana, un SUV coupé cu design dinamic - 4.56mSondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?