hit.ro  »  Altceva  »  Auto  »  Noul SUV electric Opel se va numi Frontera

Noul SUV electric Opel se va numi Frontera

calendar_month 26 Ian 2024, 12:10


Opel a anuntat revenirea denumirii Frontera in 2024. Numele isi anunta revenirea pe un model SUV complet nou.

Noul Frontera, care va fi prezentat in cursul acestui an si va fi o masina interesanta, dotata cu functii inteligente.

De asemenea, va etala o noua interpretare robusta a filozofiei de design indraznet si pur de la Opel si va fi primul automobil de serie al marcii germane care va purta noua sigla Opel ‘Blitz’.

Noul Frontera va fi disponibil inca de la inceput ca vehicul electric pe baterii.

Florian Huettl, CEO Opel:„Numele Frontera este ideal pentru noul nostru SUV captivant. Acesta va avea un caracter plin de incredere si va fi pozitionat chiar in centrul pietei.“

Noul Opel Frontera va fi dotat cu un nivel ridicat de spatiu si versatilitate si, astfel, se va adresa atat clientilor cu un stil de viata activ, cat si familiilor.

Noul venit va continua, de asemenea, traditia indelungata a marcii Opel de a aduce mobilitate la preturi accesibile unui numar mare de clienti, fiind oferit la un pret accesibil.

Sosirea variantei electrice pe baterii a noului Frontera, impreuna cu lansarea versiunii complet electrice a noii generatii Grandland, programata tot pentru acest an, va marca o etapa importanta in tranzitia marcii din Rüsselsheim catre o marca 100% electrica.

Ulterior, Opel va oferi cel putin o varianta electrica pe baterii pentru fiecare linie de autovehicule.

In prezent, gama larga de modele Opel electrice pe baterii se extinde deja de la Corsa Electric, Mokka Electric, Astra Electric si Astra Sports Tourer Electric, pana la noile modele pentru transportul de persoane Combo Electric si Zafira Electric. In plus, versiunile electrice pe baterii ale intregului portofoliu de vehicule comerciale sunt deja disponibile astazi - inclusiv noul Combo Electric, noul Vivaro Electric si noul Movano Electric.

Opel va dezvalui primele imagini ale noului Frontera, impreuna cu informatii detaliate despre noul venit, in urmatoarele saptamani.

sursa foto: opel.ro

 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?