hit.ro  »  Altceva  »  Auto  »  Noul Duster va fi disponibil in Romania la un pret de pornire de 18.800 EURO

Noul Duster va fi disponibil in Romania la un pret de pornire de 18.800 EURO

calendar_month 04 Ian 2024, 14:30


Primii 200 de clienti vor putea rezerva Noul Duster, in versiunea de echipare Extreme, incepand chiar din data de 4 ianuarie.

“MAI DUSTER DECAT ORICAND”: Noul Duster continua povestea de succes a unui model care a devenit o referinta pe piata si o adevarata emblema a marcii Dacia si a valorilor sale: Robusta si Outdoor, Esentiala si Cool, Eco-Smart. Lansat in 2010, reinnoit pentru prima oara in 2017, Duster s-a impus prin modul atipic de abordare a segmentului SUV. Inca din primul an de comercializare, Duster s-a aflat constant in fruntea clasamentului celor mai vandute modele SUV de pe piata din Romania, indiferent de segment.
 
Noul Duster va putea fi comandat incepand din prima saptamana a lunii martie, primele livrari catre clienti fiind prevazute pentru sfarsitul celui de-al doilea trimestru al anului in curs.

Fidel pozitionarii specifice marcii Dacia, noul Duster va combina preturile cele mai accesibile din segmentul sau cu un habitaclu mai spatios si echipamente noi pentru a oferi cel mai bun raport pret/prestatii de pe piata. Pretul noului Duster va incepe de la 18.800 Euro (TVA inclus).

NIVELE DE ECHIPARE

Noua gama Duster este construita pe trei nivele de echipare: Essential, Expression si un nivel superior, cu doua variante distincte, dar complementare, disponibile la acelasi pret. Cu un design unic ce evidentiaza accente Copper Brown, Duster Extreme este ideal pentru pasionatii de activitati in aer liber in cautare de un vehicul robust si practic (tapiterie din TEP micro-cloud lavabil, bare de pavilion modulare si multe altele). Duster Journey este potrivit pentru clientii care prefera eleganta discreta, confortul si tehnologia ingenioasa (frana de mana automata, sistemul multimedia Nav Live etc.). Paleta de culori a fost extinsa odata cu aparitia nuantei Sandstone Beige (finisaj metalic). Alte sase culori sunt, de asemenea, disponibile: Lichen Kaki, Cedar Green, Terracotta Brown, Schiste Grey, Pearl Black sau Artic White.

NOI MOTORIZARI

Noul Duster este primul vehicul echipat cu motorul pe benzina TCe 130, oferind clientilor un prim nivel de electrificare, cu sistem mild hybrid de 48V. Motorizarea este disponibila cu cutia de viteze manuala cu 6 trepte pentru versiunile 4X2 si 4X4 si combina un motor pe benzina de noua generatie, cu 3 cilindri, de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V. Astfel, motorizarea TCe 130 permite diminuarea consumului mediu si a emisiilor de CO2 cu aproximativ 10%*. 

Adoptata de Dacia la inceputul anului 2023 pe modelul Jogger, motorizarea HYBRID 140 este de acum disponibila si pe noul Duster, cu o cutie de viteze automata cuplata la o cutie de viteze fara ambreiaj. Noul Duster HYBRID 140 poate fi condus in modul electric pana la 80% din timpul de rulare in oras, reducand consumul de combustibil cu pana la 40% in ciclu urban, comparativ cu un motor termic echivalent in ciclu urban, bazat pe obiceiurile de conducere similare.

Dacia este singurul producator care propune, sub emblema ECO-G, motorizari cu carburatie mixta benzina si GPL pe ansamblul gamei sale de modele. Noul Duster beneficiaza de aceasta tehnologie dovedita, instalata din fabrica. In mod GPL, noul Duster ECO-G 100 emite in medie cu 10% mai putin CO2 decat o motorizare pe benzina echivalenta.

GAMA DE MODELE IN ROMANIA – NOUL DUSTER
 

Versiune                   Motorizari                   Pret Euro (TVA inclus)Essential                   ECO-G 100                  18.800

Expression               ECO-G 100                  20.000
                                   TCe 130 4X2                 21.600
                                   TCe 130 4X4                 23.800
                                   HYBRID 140                25.150

Journey                    ECO-G 100                    21.500
                                   TCe 130 4X2                  23.100
                                   TCe 130 4X4                  25.300
                                   HYBRID 140                 26.650

Extreme                   ECO-G 100                    21.500

                                   TCe 130 4X2                  23.100
                                   TCe 130 4X4                  25.300
                                   HYBRID 140                 26.650

Incepand chiar de azi, 4 ianuarie 2024*, cei interesati sa cumpere noua Dacia Duster pot rezerva online un vehicul in versiunea Extreme, complet echipat, de culoare Sandstone Beige, in oricare varianta de motorizare. Cele 200 de exemplare disponibile vor putea fi achizitionate doar de persoane fizice, exclusiv online. Cei interesati sunt invitati sa faca rezervarea pe site-ul https://vanzari.dacia.ro si sa achite o taxa de rezervare de 100 de Euro. Plata se efectueaza cu card bancar prin intermediul unui procesator de plati. Dupa confirmarea rezervarii, clientii pot alege singuri la ce dealer Dacia doresc sa le fie livrata masina, tot acolo urmand sa fie platita si diferenta de pret. 

*optiunea de rezervare va fi activata in cursul zilei.
sursa foto: dacia.ro

 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?