Noul ambasador al Autovit.ro in Romania: Cristiana Oprea, pilot de raliuri si jurnalist auto
3/36973
calendar_month 26 Iun 2024, 11:30


Autovit.ro, cea mai mare platforma auto online din Romania, cu o experienta de 24 de ani pe piata locala, anunta parteneriatul cu Cristiana Oprea, pilot de raliuri, jurnalist auto si fondatoarea platformei „Femei in Motorsport”. Incepand din aceasta luna, Cristiana Oprea devine ambasadorul brandului Autovit, parte a OLX Group. 

Urmandu-si pasiunea pentru masini, Cristiana face trecerea de la arhitectura la motorsport, cu certitudinea ca la volan va putea schimba lumea in bine, iar in 2015 debuteaza in cadrul competitiei Cupa Dacia din Campionatul National de Raliuri. Patru ani mai tarziu, ajunge prima romanca pilot care a concurat in Campionatul European de Raliuri, la o etapa in afara tarii. Anul 2022 aduce o noua performanta, Cristiana fiind prima femeie pilot din Romania care participa la Campionatul Mondial de Raliuri FIA WRC. Dupa ce a luat parte la singurul campionat electric de raliu din lume, in 2024, Cristiana concureaza in Campionatul European de Raliuri. De asemenea, cariera in motorsport este completata de cea de jurnalist auto, Cristiana semnand de mai bine de opt ani articole pentru diverse platforme, dar si pentru blogul personal, cristianaoprea.ro.

Lansarea colaborarii are loc odata cu startul noi campanii nationale - „Tot ce-ti trebuie pentru autodepasire”, o poveste despre diversele etape din viata, fiecare aducand cu sine nevoi, dorinte si masini diferite, alaturi de partenerul de incredere, Autovit.ro, care insoteste consumatorii in continuarea calatoriei lor.

„Realizarile remarcabile ale Cristianei Oprea la raliuri, impreuna cu pasiunea pentru masini si spiritul de autodepasire, o fac reprezentanta perfecta a brandului nostru. Drumul ei de la o pasionata de motorsport la un pilot profesionist de raliu si o deschizatoare de drumuri pentru femeile din motorsportul romanesc reprezinta un exemplu puternic de determinare si inovatie pe care Autovit.ro il sustine.”, a declarat Andrei Dumuta, General Manager Autovit.ro.  

„Sunt foarte entuziasmata sa fiul noul ambasador Autovit.ro, un brand care imi impartaseste pasiunea pentru masini cat mai diverse. Mai mult decat un proiect, urmeaza o calatorie impreuna, pentru ca vom aduce mai aproape de public povesti pe patru roti si informatii relevante din industria auto, intr-un parteneriat care contribuie la cresterea comunitatii Autovit.ro, dar si la sustinerea carierei mele in motorsport.”, a afirmat Cristiana Oprea.

In calitate de ambasador Autovit.ro, rolul Cristianei in viitoarele proiecte ale brandului va fi unul important, aducand in prim-plan recenzii auto, articole de blog si campanii de social media, toate propunand noi perspective asupra povestii comune de autodepasire.