Nissan Qashqai si X-Trail au castigat premii oferite de Carwow, platforma online de cumparare si vanzare a masinilor
3/35688
calendar_month 07 Dec 2023, 11:00


Doua masini din gama Nissan au castigat premiile ravnite de la Carwow, populara platforma online de cumparare si vanzare a masinilor.

Cel mai bine vandut crossover Qashqai si robustul X-Trail ro au fost laudate la Premiile Carwow pentru Masina Anului 2024. Qashqai a castigat la categoria „Valori ale familiei”, in timp ce X-Trail a castigat pentru „ Alege aventura'.

Premiile Carwow recunosc si sarbatoresc excelenta in dezvoltarea de produse auto, contribuind in acelasi timp la cresterea cererii pentru dealerii si partenerii OEM. Anul acesta, echipa editoriala Carwow a analizat sute de vehicule.

Mat Watson, Chief Content Officer, a declarat: „Pentru a-i ajuta pe cumparatori sa faca cea mai buna alegere, ne uitam la orice, de la pret si performanta la eficienta, confort si practicitate – lucruri care conteaza cu adevarat pentru cei care cumpara masini”.

Proiectat si construit in Marea Britanie, popularitatea lui Qashqai nu arata niciun semn de scadere – a fost incoronata anul trecut ca cea mai vanduta masina in noua din Marea Britanie. Acum, la a treia generatie, pozitia indrazneata, aerodinamica si interiorul spatios si sofisticat al lui Qashqai, continua sa atraga soferii din intreaga lume.

Actualul X-Trail, intre timp, este modelul din a patra generatie. Continua sa reprezinte o tehnologie inovatoare si un spirit de aventura. S-au vandut peste 7,8 milioane de unitati la nivel global de la introducerea sa in 2001.

Al treilea rand optional de scaune ofera soferilor flexibilitatea de a alege versiunea cea mai potrivita pentru cerintele lor, oferind in acelasi timp un stil distinctiv si o prezenta impunatoare pe sosea.

Ambele modele sunt membri cheie ai gamei Nissan si sunt acum echipate cu tehnologia inteligenta e-POWER a producatorului. Compus dintr-un motor pe benzina eficient din punct de vedere al consumului de combustibil si o baterie litiu-ion care lucreaza impreuna pentru a alimenta un motor electric, e-POWER este unic. Rezultatul este o senzatie de conducere linistita, fara a fi nevoie sa va conectati pentru a reincarca.

Andrew Humberstone, managing director Nissan GB, a declarat: „Bineinteles, suntem incantati de aceasta recunoastere pentru Qashqai si X-Trail in cadrul Carwow Awards 2024. Este minunat ca ambele masini au fost foarte apreciate, iar categoriile in care au reusit nu ar putea fi mai potrivite – ambele sunt perfecte pentru a porni in aventuri cu familia!''

sursa: uk.nissannews.com