Kia EV3 vine echipat cu ACP bazat pe webOS de la LG
3/36801
calendar_month 28 Mai 2024, 16:05


LG Electronics (LG) aduce platforma sa de ultima ora Automotive Content Platform (ACP) alimentata de webOS la cel mai recent SUV complet electric de la Kia Corporation (Kia). Integrarea ACP-ului LG in Kia EV3 recent dezvaluita marcheaza pentru prima data cand solutia inovatoare a fost aplicata unui vehicul electric. Platforma de divertisment auto a LG a debutat initial in Coreea de Sud anul trecut odata cu introducerea Hyundai Motor Group (Hyundai) Genesis GV80 si GV80 Coupe.

ACP bazat pe webOS aduce experienta de divertisment la domiciliu in cabina vehiculului, aliniindu-se cu viziunea viitoare a LG privind mobilitatea de a transforma masina intr-un „spatiu de locuit pe roti”. Aceasta platforma este parte integranta a LG AlphaWare, suita LG de solutii software pentru vehicule definite de software (SDV). Ofera o gama larga de continut care a facut ca televizoarele inteligente LG cu webOS sa fie atat de populare printre consumatorii din intreaga lume. Optimizat pentru mediul in interiorul masinii, ACP-ul LG alimentat de webOS permite pasagerilor vehiculului sa stea pe spate si sa se cufunde in continutul lor preferat – la fel cum ar face-o acasa.

ACP LG face naveta si calatoriile rutiere mai distractive si imbogatitoare, oferind proprietarilor si pasagerilor EV3 acces la aplicatii de la o gama larga de furnizori de continut premium, inclusiv Netflix, YouTube, Baby Shark World for Kids, Stingray Karaoke, Play.Works si canalele LG. Datorita colaborarii stranse dintre LG si Kia, EV3 pune in mod convenabil platforma puternica a LG la indemana fiecarui pasager, permitandu-le sa se bucure de continut de inalta calitate pe ecranele incorporate ale masinii. De la servicii de streaming si platforme de social media pana la continut educational pentru copii, utilizatorii au acces la o varietate de continut disponibil anterior doar pe dispozitive mobile sau pe televizor. *

Sistemul de divertisment bazat pe webOS de la LG este actualizat si imbunatatit continuu, asigurand o integrare perfecta cu aplicatii precum Baby Shark World for Kids. Aplicatia de educatie mobila, indragita de copiii din intreaga lume, prezinta peste 9.000 de cantece si povesti concepute pentru a educa si a captiva tinerii care invata si este usor disponibila pentru descarcare din LG Content Store de pe ACP.

ACP avansat de la LG ofera acum o experienta de streaming de continut imbogatita, cu adaugarea recenta a serviciului exclusiv de streaming gratuit al companiei, LG Channels. Adaptat pentru utilizarea in vehicul, LG Channels prezinta peste 80 de canale, actualizari de stiri in timp real si peste 400 de optiuni de continut VOD, inclusiv filme, drame si seriale animate pentru copii - toate gata de vizionat fara a fi necesare inscrieri complexe. LG isi propune sa-si extinda serviciul LG Channels in vehicul (care a fost lansat pentru prima data pe ACP pentru Genesis GV80) cu mai multe optiuni de continut remarcabile care urmeaza sa soseasca in viitorul apropiat.

„Prevazand numeroase inovatii centrate pe utilizator, inclusiv ACP LG alimentat de webOS, EV3 le permite clientilor nostri sa se bucure de o experienta captivanta in vehicul, cu multe dintre serviciile lor de streaming premium preferate”, a declarat Ryu Chang-sung, vicepresedinte senior si sef. al diviziei Global Brand & CX de la Kia.

„Platforma noastra de continut in vehicul imbunatateste experienta de mobilitate, oferind acces usor la o gama diversa de continut de inalta calitate”, a declarat Eun Seok-hyun, presedintele LG Vehicle component Solutions Company. „Vom continua sa colaboram cu cei mai importanti furnizori de continut mondial pentru a imbogati si mai mult ACP-ul LG, satisfacand cerintele atat ale producatorilor de automobile, cat si ale utilizatorilor finali.”Note:

 *Serviciul necesită un abonament de date pentru automobile.